stailer
Beauty

Alege să te programezi online la salonul preferat, cu Stailer!

Pentru mulți dintre noi este foarte important felul în care arătăm. Nu pentru alții, ci pentru propria persoană este vital să te simți și să arăți bine în permanență. Acest lucru influențează foarte mult starea psihică, iar din acest motiv tot mai multe persoane optează pentru modul în care se simt în locul banilor pe care îi fac. Alege să te programezi online la salonul preferat! Scapă de stresul din trafic și de prețurile necunoscute ale saloanelor!

Dacă îți dorești să mergi la un salon pentru câteva ore de relaxare, însă nu știi pe care să îl alegi, Stailer este modalitatea prin care o poți face. Platforma online aduce toți hairstyliștii și saloanele din zona ta, mai aproape de tine. Doar prin câteva atingeri de ecran sau click-uri poți rezerva locul la salonul dorit, fără să mai fie necesar să te deplasezi de acasă. 

Online poți vedea toate detaliile despre un salon sau hairstylist. Stailer oferă informații esențiale în procesul de alegere a unui salon. Dacă locuiești într-un oraș în care sunt foarte multe saloane sau hairstyliști, este greu să îl alegi pe cel mai bun. Chiar dacă ai mai fost sau nu la salon și vrei să mergi sau să îl schimbi, va trebui să descoperi beneficiile fiecăruia în parte. Pentru acest lucru, este disponibilă aplicația, cât și site-ul stailer.ro.

Stailer oferă posibilitatea clienților de a se programa în 41 de orașe!

Deși poate fi accesată de oriunde, platforma îți oferă șansa de a te programa online în 41 de orașe din România. Ai două modalități prin care poți descoperi salonul potrivit: fie alegi serviciul și orașul din chenarul de pe prima pagină, fie mergi în josul paginii și navighezi după oraș. În cea din urmă variantă, poți vede absolut toate saloanele și hairstyliștii din orașul respectiv. 

Aplicația Stailer poate fi folosită la fel ca și site-ul. Aceasta se descarcă gratuit de pe App Store, App Gallery sau Google Play și oferă aceleași beneficii ca și platforma. Similară cu site-ul, aplicația îți oferă de asemenea posibilitatea de a te programa în orice oraș disponibil. Dacă vrei să afli mai multe detalii, vezi si aici cum te poate ajuta acest site. 

Platformă ideală atât pentru clienți, cât și pentru saloane!

Stailer reprezintă o metodă excelentă pentru cei care vor să se programeze la salon. Prin intermediul acesteia vei vedea care sunt prețurile serviciilor, cât timp durează programarea, care este modul de lucru al hairstyliștilor, care este părerea clienților care au fost deja la salon, unde se află și care sunt tehnicile folosite în lucrări. 

De cealaltă parte, cei care dețin saloane sau sunt hairstyliști se pot bucura și ei de această platformă. Dacă îți vei înscrie salonul pe stailer.ro vei putea uita complet de agenda tradițională! Clienții își vor face programări online, fără să te mai deranjeze cu întrebări despre locurile disponibile. În plus, vei putea anula programarea atât tu, cât și clientul, iar acesta poate găsi oricând un alt loc disponibil. Stailer este locul perfect pentru clienți și hairstyliști!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *