Idioti

Au DESHUMAT un cadavru, s-au pozat alaturi de el

Un gropar de la un cimitir din Guardamar del Segura din Spania a fost concediat dupa ce sefii au aflat ca a deshumat un cadavru pentru ca rudele sa-si faca selfie cu trupul mumificat. Celestino Reyna, in varsta de 55 de ani, a fost rugat de nepotul unuia dintre decedati sa deshumeze mortul din groapa in care isi dormea somnul cel de veci.

Ceea ce a urmat este cat se poate de bizar si morbit caci groparul a acceptat rugamintea rudelor. Un nepot si una dintre nepoatele unui batran au vrut sa vada cum s-a transformat cadavrul. Au fost surprinsi sa constate ca batranul se mumificase. Au decis sa faca o poza … morbida ce-i drept. Groparul a tinut cadavrul in picoare in timp ce nepotul zambea, dar parca nu era zambetul lui, iar nepoata a facut fotografia pe care a postat-o pe conturile ei de socializare.

Poza a devenit viral si starnit reactii numeroase. Groparul si-a pierdut slujba, in timp ce nepotii mortului au marturisit ca acest subiect ramane unul delicat pentru majoritatea, insa au explicat ca nu au vrut sa faca rau nimanui.

Sunteti de acord cu ceea ce au facut nepotii batranului mumificat?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *