auto
Auto Gadget Tehnologie

Auto apps

Iubim masinile si iubim masinile frumoase si care nu ne lasa la greu. Asadar, daca ne achizitionam o masina noua care fie este cumparata din showroom sau este second hand, dorim sa avem grija de ea si sa o pastram in stare de functionare pentru cat mai mult timp de acum incolo. Pentru monitorizarea masinii noastre si pentru a ne descurca cat mai bine in trafic si pe sosele, avem la dispozitie cateva gadgeturi si o serie de aplicatii auto care ne pot ajuta mereu.

Automobile Magazine News(Gratis)

Fiecare pasionat de masini va dori sa se mentina la curent cu ultimele informatii legate de ultimele tipuri de masini, de piese auto si de accesorii auto care pot face sofatul mai interesant. Aplicatia Automobile Magazine News face exact toate aceste lucruri de care avem nevoie noi ca conducatori auto priceputi si constiinciosi.

Toate informatiile actualizate legate de domeniul auto sunt puse la un loc si livrate exact pe telefonul cui isi doreste acest lucru. Aplicatia este gratis de descarcat, asadar este o idee cat se poate de nemaipomenita. Cu ajutorul ei, poti de asemenea urmari video-uri si cauta poze care tin de ultimele masini de pe piata. Poti viziona de asemenea filmulete de la diverse show-uri auto si de la testari de masini. In cazul in care ti-a placut un anumit video sau vreo poza si iti doresti sa le impartasesti cu prietenii tai, poti face si acest lucru datorita aplicatiei aceasta auto.

aCar – Car Management, Mileage(Gratis)

Un sistem integral de management al masinii este ceea ce reprezinta aplicatia aCar. Poti urmari si monitoriza performanta automobilului tau si poti obtine informatii detaliate despre combustibil, despre mentenanta, costuri si asa mai departe.

Aplicatia dispune de o trasatura reminder care te va informa de fiecare data cand un anumit eveniment este sortit. Reminderele sunt bazate pe kilometrajul masinii. Poti chiar converti fisierele intr-un format grafic pentru o intelegere mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.