Heylux
Relaxare Videochat

Avantajele unui job la Heylux Iasi

HeyluxTrebuie sa recunoastem ca piata muncii din Romania nu ofera atat de multe satisfactii si recompense pe cat ne-am dori. Joburile sunt de obicei prost platite, peste tot ti se cere experienta, mai ales fiind student proaspat absolvent care nu ai avut tangenta cu campul muncii pana in acel moment. Exista insa si un domeniu care castiga tot mai mult teren la noi: videochatul. Se pare ca am invatat sa mai trecem peste prejudecati, desi nu in totalitate. Numarul de studiouri de videochat din tara a crescut, acesta fiind si cazul Iasiului. Aici se face remarcat un studio premium, denumit Heylux, un studio care, dupa cum spun managerii, si-a dorit sa redefineasca domeniul.

Prin ce deosebeste Heylux Iasi de alte studiouri

Modul de gandire in primul rand. In acest studio lucreaza doar fete. De la manageri la modele, de la femei de serviciu la make-up artisti, de la fotografi si pana la casiere – toate sunt fete si femei ce lucreaza impreuna ca intr-o mare familie. Printre alte cateva avantaje ale unui job la Heylux se mai numara si:

 • Posibilitatea de a lucra dupa un program flexibil. Acest lucru este foarte util mai ales pentru studente, care trebuie sa faca fata si facultatii sau mamelor care nu pot veni zilnic la studio pentru ca trebuie sa stea acasa, cu copiii. Pot alege tura de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte, dupa caz.

 • Servicii de ingrijire oferite ca bonus de angajare. Aici intra seHeyluxrvicii precum coafura, machiajul si manichiura, primele doua avand loc in la inceputul fiecarei ture de lucru. Pe langa acestea, fiecare model beneficiaza si de fotografii profesioniste pentru portofoliu, fotografii care sunt actualizate periodic.

 • Transportul este de asemenea asigurat pentru modelele care nu au posibilitate sau gasesc mai comod sa ajunga la studio cu una din masinile firmei.

 • Heylux Iasi detine camere individuale in care lucreaza modelele, mobilate ultramodern si ultraluxos, echipamentele si tot ceea ce tine de tehnica este de ultima generatie, pentru ca experienta videochatului sa fie una cat mai placuta.

 • Pachetele de bonusuri oferite de Heylux Iasi nu constau doar in serviciile de ingrijire oferite. La incheierea unui contract exista de asemenea si bonusuri in bani, alaturi de bonusurile saptamanale sau lunare pe care le pot obtine modelele in functie de castigurile cumulate.

 • Posibilitatea de a lucra pe profiluri adult sau non-adult.
 • Salariile garantate se ridica la sume ce depasesc foarte usor o mie de euro. In conditiile salariale din tara noastra, nimeni nu poate nega ca este o suma foarte buna. Adesea insa modelele castiga dublu sau chiar mai mult, lunar.

Toate aceste avantaje si nu numai le pot simti videochatpe propria piele fetele si femeile care au incredere in sine, care sunt deschise la nou si care nu se conduc dupa prejudecati si pareri preconcepute. Heylux Iasi a reinventat domeniul videochatului prin modul de abordare, prin salariile oferite, dar in special prin conditiile extraordinare in care lucreaza modelele.

9 comentarii

 1. dayanis

  unele din cele mai bune locuri de munca. am avut vacante de neuitat.

 2. claire

  miau spus ji mie unele fete cati bani primesc…am ramas uimita…aj vrea si eu sa lucrez

 3. loredana

  fetele de aici castiga sume bune de bani, spre deoserbire de altele care lucreaza pe 6-7 milioane de lei…cu astia nici nu traiesti 2 saptamani..

 4. Sophie

  ce fain de aceste fete! machiaje si fototgrafii zi de zi. duc viata de regine! mias dori si eu sa fiu la salon in fiecare zi.

 5. rebecca

  sa stai intr-o casa de fete poate fi un vis. probabil modelele de aici sunt ca fratiile americane… frumusete, bani si lux. cine nu isi doreste asa ceva? pana si eu imi doresc.

 6. Janice

  un domeniu de munca care prinde avant in romania. unele din colegele mele de facultate au inceput sa lucreze. si culmea este ca nu sunt nici obosite, iar banii sunt din ce in ce mai multi.

 7. corina

  cand am inceput sa lucrez in videochat, eram doar 4 fete,si acum suntem peste 30. e o crestere considerabila mai ales ca unele dintre noi avem potential maxim.

 8. monicca

  cand vin la munca ma simt ca la un salon de frumusete. oamenii se ocupa de par, de machiaj, de manichiura si pana la pedichiura. sunt unele zile in care ma imbraca din cap pana in picioare, doar sa le fiu pe plac.

 9. Alice

  atunci cand esti mai tanar iti permiti sa lucrezi in domeniu, mai ales daca esti studenta. iti faci rapid banii de buzunar.

Comentariile sunt închise.