Relaxare

Bafta la pescuit

In lumea pescarilor se spune ca niciodata nu tebui sa ii spui BAFTA unui pescar. Asta pentru ca aduce mult ghinion si nu mai prinzi nimic. Eu am un prieten care mereu cand ma vede si mergem la peste imi spune bafta.

Nu cred in prostiile astea dar s-ar putea sa fie totusi adevarate. Acum 2 zile ne-am dus la pescuit toti trei, eu cu el si inca un prieten Gigi. Nu stiu cum se face ca eu am avuta multa, dar multa BAFTA. Ei scoteau pesti , trageau la unditele lor , dar la mine nici unu. Treaba este ca toti foloseam acelasi momeli, si toti trei dadeam in aceleasi locuri.

Pot spune ca am avut mutla bafta si noroc , intrucat nu am prins nici macar un peste. De fapt am princ o platicuta , una mica care in mod mormal o prinzi la pluta. Am momitoarele foarte mici si de aceea a tras platicuta. In momentul acela ma gandeam ca ma las de pescuit. Este ziua a trei a cand merg la pescuit si ceilalati prind peste si eu nu iau nimic. Dar cu siguranta nu pot sa renunt , imi place mult prea mult sa merg.Sunt sigur ca o sa vina si vremea mea intr-o buna zi cand o sa prind un peste si unul mare sa recuperez timpul pierdut zilele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *