Stiri

Banane cu oua de paianjeni

o tanara in varsta de 30 de ani din Marea Britanie, a descoperit cu groaza oua de paianjen in bananele pe care le cumparase de la supermarket. La inceput nu a stiut despre ce ar putea fi vorba. Dezgustata, a aruncat bananele, insa ouale au cazut pe jos. Dupa ce a dat cu aspiratorul s-a gandit sa sune la serviciul de deratizare si sa ceara mai multe informatii.

Femeii i s-a spus sa arda orice ar fi putut veni in contact cu ouale. Cel mai probabil acestea apartineau unei specii de arahnide extrem de veninoase din Brazilia, locul de unde supermarketurile din Marea Britanie importa majoritatea bananelor. Abby Woodgate si-a ars aspiratorul de teama sa nu se trezeasca cu paianjeni veninosi in casa.

Desi expertii au declarat ca era improbabil sa iasa paianjeni din acele oua avand in vedere faptul ca au nevoie de o clima tropicala, iar in Anglia este prea frig pentru ei, acestia au fost in totalitate de acord cu incinerarea a tot ceea ce a ajuns in contact ele. Supermarketul de unde femeia si-a achizitionat bananele si-au cerut scuze si i-au oferit alte fructe in schimb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *