calatorie
Diverse Relaxare Sfaturi Turism Visurile mele

Calatoreste in permanenta

Te uiti vreodata fix la vreun obiect din biroul tau si iti doresti ca in acel moment sa te afli in alta parte? De exemplu, intr-o calatorie in Egipt sau in China. Eu da. Asta ce inseamna, mai exact? Ineamna ca ai o dorinta apriga de a calatori departe de locul in care stai, de lumea in care traiesti si cu care socializezi zi de zi. Vrei s te desprinzi de toate si de tot.

Oricare ar fi fantezia sau visul tau, numai tu ai puterea de a-l transforma in realitate. Nu trebuie sa spui nu, pentru ca in acest fel nu se va mai intampla vreodata. Trebuie sa crezi in asta si sa faci pasi mici in privinta asta, inca de cand te-ai gandit la asta. Nu numai ca luatul de vacanta scade riscul ca cineva sa faca infarct cu 50%, studiile demonstreaza faptul ca pana ci anticiparea calatoriei poate duce la zile mai bune si la stari de spirit mai frumoase.

Asadar, lasa la o parte toate scuzele cum ca nu ai suficient timp si bani si imbratiseaza calatoria ca fiind o investitie in propria dezvoltare, sanatate si fericire. Uite cateva citate inspirationale care sa te determine sa faci si tu o incursiune in lumea mare, fara a te judeca pe tine insuti si fara a te opri ceva anume:

  • „Atunci cand te indoiesti de ceva, calatoreste” – Anonim
  • „Calatoritul aduce putere si iubire inapoi in viata ta” – Rumi
  • „Calatoritul este mai mult decat a vedea privelisti frumoase; este o schimbare care merge inainte, profund si permanent, in ideea de a trai frumos” – Miriam Beard
  • „Viata incepe la sfarsitul zonei tale tale confort” – Neale Donald Walsch
  • „Nu exista taramuri straine. Doar calatorul singur este strain de acele locuri”  -Robert Louis Stevenson
  • „Lumea este o carte, si cei care nu calatoresc, citesc doar o singura pagina din aceasta” – Saint Augustine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.