Diverse

Ce poti intampina intr-o afacere

Credeam ca daca ai propria ta firma si daca esti patron nu o sa mai ai atata bataie de cap cand vine vorba de hartogarie se de rezolvarea preblemelor. Asat am vazut la o prietena de a mea care nu se deranja sa faca si ea aceiasi treaba ca si angajatii ei.

Atunci nu este de mirare ca firma es s-a duc de rapa si a dat falimnet. Am ajuns la concluzia ca daca vrei ca firma ta sa o duca bine trebuie sa muncesti cot la cot cu angajatii tai.

Majoritatea se culca pe o ureche si cred ca daca sunt sefi nu trebuie sa mai faca nimic. Din contra dac vrei ca afacerea pe care o ai sa prospere trebuie sa te dedici trup si suflet.Nu pot sa spun ca nici eu nua m avut problem si nu am intampinat o gramada de greutati. Ajunsesem in punctual in care mai aveam putin si afacerea pe care o aveam sa de faliment. Ce ma ajutat sa trec peste a fost ca am apelat la o firma de contabilitate de exceptie care mi-au oferit niste servicii de calitate si care mi-au fost de mare folos.

Intr-un final dupa cateva luni in care m-am chinuit si am dat din colt in colt pot sa spun ca am trecut peste ce a fost mai rau. Am avut o perioada in care nu imi mai merge nimic si credeam ca singura solutie ar fi sa imi lichidez propria firma. Nu as fi vrut acest lucru si din cauza asta am luptat pana cand am reusit.Acest lucru nu s-a putut intampla decat cu ajutorul acelor sfaturi pe care le voi aplica si in continuare.

Din tot ce mi s-a intamplat am tras concluzii si a fost invatatura de minte. Sper ca nu ma o sa ma mai confront cu alte problem de acet gen. Stiu ca pe viitor vor mai fii cu siguranta greutati pe care va trebuie sa le trec dar macar acum stiu ce masuri sa iau si in ce mod sa recationez.

In final a fii patron nu inseaman sa stai sis a dai comenzi,a fii patron inseaman sa iti asumi responsabilitatea pe care trebuie sa o ai sis a ai grije de afacerea pe care o deti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *