Diverse

Cele mai frumoase etape din viata unui om

Foarte multi oameni ar spune ca cele mai frumaose evenimente din viata unui om este nasterea unui copil si nunta. In viata sunt multe lucruri frumoase, poate mai frumaose decat astea. Depinde de fiecare ce intelege prin lucruri frumoase. Pentru mine personal cam tot ceea ce fac sunt lucruri frumoase si importante. Asa am invatat eu sa-mi fac propria viata.

Imi aduc aminte ca cel mai frumos eveniment din viata mea in copilarie a fost cand am avut parte de primele mele jucarii. Bineinteles nu era jucariile ce sunt acum in prezent. In trecut imi aduc aminte ca cel mai tare lucru care l-am avut a fost un joc pe televizor. La inceput nu au vrut parinti sa mi-l cumpere pentru ca toata lumea spunea ca acesta distruge televizorul. Dadeam din colt in colt sa fac rost de dischete de fel si fel. Era dischete care aveau un singur joc dar erau si aletele care aveau 999 de jocuri mai mici. Tin minte ca ne strangeam mai multi baieti si fete la mine si ne jucam pe rand. Printre cele mai frumoase jocuri, era cel care inpuscai rate cu un pistolul, Mario, si tenis. Astea erau cele mai cautate de toti copii. Mai tarziu am reusit sa pun man ape o discheta cu un joc numit Contra. Era cel mai popular, nu prea reusea oricine sa ajunga la ultimul nivel.

Cam asta era jocul copilariei in casa si cele de afara era sa jucam TAC. Jucam pe fel si fel de prostii cum ar fi ambalajele de la caramele sau actibilde cu jucatori de fotbal. Mai tarziu am avut si eu parte de jucarii din lemn dar mai mult se juca sora mea cui prietenele ei. Eu mereu eram plecat pe afara cu baieti sa ne jucam tac.

Nu imi mai aduc aminte toate momentele fericite din copilarie dar fiecare moment ce il traiesc in prezent este o etapa importanta din viata mea si o tratez ca atare.inmomentul de fata cea mai importanta etapa este cea alaturi de iubita mea. Cu ea ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *