Diverse Sfaturi

Certuri care exista in fiecare relatie

Toate ajungem sa ne certam cu iubitul din diferite motive, unele poate prea stupide.

Cearta legata de fosti. Cred ca nu exista cuplu care sa nu se fi certat din acest motiv. Mai ales daca esti prieten cu fostul pe facebook si ai si obiceiul sa comentezi la toate postarile lui. Fii sigura ca va izbucni o cearta. Si simplu telefon poate pune lucrurile pe jar. Discutati deschis despre trecut. Explica-i iubitului tau ca doar el conteaza acum si ca nu este cazul sa faca o scena de gelozie.

O alta cearta poate fi si legata de sex, de faptul ca tu sau el nu a-ti avut orgasm. Lucrurile astea se mai intampla nu este cazul sa disperati. Pana ajungi sa-i cunosti corpul partenerului dureaza. Trebuie sa ai rabdare si sa fiti sinceri unul cu altul.

Cand va mutati impreuna este imposibil sa nu va certati pe seama mobilierului. Fiecare vrea altfel de mobilier. Slava domnului aveti de unde alege. Vorbiti legat de acest subiect si in functie de bugetul vostru si stabiliti impreuna ce alege-ti.

Cearta banilor comuni apare si ea intr-o relatie. Sa zicem ca va-ti hotarat sa strange-ti bani pentru a merge amandoi intr-o vacanta. Si ai vazut o bluza care ti-a placut foarte mult, si nu te-ai putut abtine. Si astfel se ajunge la o cearta imensa. Daca stii ca esti o persoana care cheltuie multi bani mai bine ii dai iubitului tau sa stranga banii.

Cearata legata de prietenii lui, cu siguranata va aparea mai devreme sau mai tarziu. Mai ales daca el vrea sa iesiti cu prietenii lui si tu nu vrei acest lucru este logic sa apara motive de cearta. Normal ca te simti fustrata mai ales daca petreci mai mult timp in compania prietenilor lui iar de prietenele tale nici nu mai ai timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *