gradina
Casa si gradina Servicii/Constructii Visurile mele

Construirea gradinii perfecte

Daca iti doresti ca gradina ta de acasa si curtea din fata locuintei sa arate cat mai minunat, conform cu scopurile si cu visele tale, atunci treci la treaba si te documenteaza mai intai un pic. Trebuie sa ai in vedere cat este de mare spatiul verde pe care vrei sa il amenajezi, cam ce ti-ai dori sa se regaseasca in el si cam in ce scopuri il vei aranja. Este acesta pentru relaxare, pentru straturi de legume sau pentru petrecerile la piscina cu prietenii?

Daca iti doresti ceva mai rustic pentru gradina ta, poti folosi pietre pentru pavat si roci mai mari pentru a construi structura exterioara a unui gratar de gradina. Santul poate fi partial umplut cu nisip, pietris sau cu piatra maruntita si o parte cu lemne de foc pentru un efect de caldura si de esteticitate. Pentru curtile care nu sunt prea mici sinu au suficient spatiu de miscare, sansurile de metal pot fi utilizate pentru a face gratarul.

De vreme ce ambele tipuri de gratare au puncte de topire diferite, pentru a le oferi longevitate in acest sens, cuprul are un rol important in acest context. Pentru o curte de dimensiuni medii, optiunile pentru decorarea imprejurimilor sunt de asemenea mai multe. Cu un spatiu mai mare, un gratar de foc poate fi proiectat cu ajutorul unor structuri permanente in juru-i. O structura semi-circulara si de piatra construita in jurul asezarii va oferi o mare valoare infatisarii curtii in cauza.

A asorta materialul de constructie a gratarului cu materialul in care va fi asezat acesta va oferi o valoare estetica. Pentru o alternativa rustica, alege banci din lemn. Insa, asigura-te ca acestea vor fi la departare mai mare de foc. In cazul unui gratar de gradina moderat, optiunile de a te juca cu accesoriile pot sa fie variate, insa tine cont de cerintele spatiului si de materialele in cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.