stailer
Beauty

Cu Stailer nu te costa nimic daca te programezi la un salon de beauty

Acum, te poti bucura de noi experiente placute la saloanele de beauty, cu Stailer. Stailer este o platforma online ce a revolutionat in ultima perioada domeniul de hair and beauty din Romania prin beneficiile pe care le ofera publicului interesat.

Mai simplu ca oricand este sa mergi la un salon de infrumusetare fara a mai sta dupa agenda stilistului. Te poti programa la orice ora din zi sau din noapte, la orice salon sau serviciu, cu ajutorul acestei platforme.

Industria de hair and beauty este intr-o continua dezvoltare si probabil la momentul actual este una dintre cele mai accesate si populare industrii. De la an la an, apar noi tendinte, trucuri, produse si servicii menite sa aduca pe langa frumusete si un strop de fericire in viata multor persoane.

Atat timp cat iti faci o schimbare de look sau aduci cateva imbunatatiri aspectului, inevitabil starea de spirit se schimba, la fel si atitudinea si stima de sine. De aceea multe persoane frecventeaza saloanele de hair and beauty.

Daca tot mergi la saloane de infrumusetare, programeaza-te cu Stailer

Daca esti una dintre acele persoane care trebuie sa dea zeci de telefoane de la un salon la altul pentru a gasi un loc liber si nu mai are rabdare sa faca acest lucru, ar fi bine renunti la metoda clasica si sa te programezi online, cu Stailer. Poti sa vezi mai multe detalii aici.

Stailer iti ofera mai multe avantaje decat ai crede. Pe langa faptul ca iti eficientizeaza timpul si te poti programa in mai putin de 5 minute, ai si o lista intreaga cu saloane de unde alegi serviciul care te intereseaza.

Indiferent de serviciul de care ai nevoie, fie de tuns, vopsit, make-up, pensat, epilat, manichiura si pedichiura, tratamente faciale, masaje de relaxare si multe altele, pe Stailer gasesti tot ce ai nevoie.

Cu Stailer nu te costa nimic daca te programezi la un salon de beauty

Da, Stailer este o platforma 100% gratuita pe care o poti utiliza ori de cate ori ai nevoie. Chiar si la miezul noptii daca atunci ti-ai amintit ca vrei o programare pentru ca oricum o faci online si nu deranjezi pe nimeni.
In plus, vine si cu avantajul de a-ti oferi toate detaliile necesare cu privire la programarea ta, precum pretul serviciului, durata acestuia, fotografii in detaliu a saloanelor, cat si a lucrarilor efectuate, locatia exacta prin Google Maps, cat si recenziile celor care au utilizat deja serviciile Stailer. Daca vrei sa amani sau sa anulezi o programare, o poti face la fel de simplu, tot online, fara a suna stilistul sa il anunti.

Sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera Stailer, de care tu te poti bucura cand doresti. Cu Stailer vei avea parte de calitate, de profesionisti cu experienta vasta in domeniu care iti vor oferi sfaturi si vor fi atenti la nevoile si dorintele pe care le ai.

Mai multe detalii pe stailer.ro sau scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *