Diverse

Cum m-am hotarat sa imi izolez casa

Toti au inceput sa isi izoleze casele si acest lucru le este benefic celor care se ocupa cu acest lucru. Majoritatea firmelor de constructii castiga destul de bine si in perioada geroasa. Datorita frigului cei care nu au apucat sa le izoleze o fac acum. Insa dupa parerea mea acest lucru nu este tocmai bun pentru ca nu stiu cat de bine se poate realiza acea lucrare.

Majoritatea firmelor care se ocupa cu izolrea caselor folosesc vata bazaltica fatada care este foarte buna si etanseaza perfect.Pana si eu am fost pana la urma convins de prietena mea sa imi fac si casa frumoasa si sa o pun la puncat. Nu ca nu ar fi fost dar nu era perfect izolata si caldura din casa se risipea. Asa ca am apelat si eu la aceeasi firma la care a apelat si ea si pot spune ca am fost foarte multumit de lucrarile si serviciile pe care mi l-a oferit.

Cel mai bine mi-am dat seama acum in aceasta perioada cand este foarte frig afara. Ma asteptam sa se simta caldura mai bine si acest lucru chiar se intampla. Ma bucur ca mi-am izolat casa si acum pot spune ca am inceput chiar sa economisesc banii pe care ii cheltuiam pe factura de caldura. Insa cu toate astea cum sunt eu cheltuitor acesti bani ii risipesc pe altceva dar macar am satisfactia ca am facut un lucru bun si acela de a imi izola casa.

Daca ar fi dupa mine si nu as fi ascultat de prietena mea si acum nu as fi facut acest lucru iar acum as fi dardait de frig. De aceea cel mai bine este sa ascult in continuare de ea pentru ca pana acum m-a invatat numai lucruri bune. Mi-a fost de mare ajutor si asa am putut sa imi dau seama unde greseac si unde nu. Pot spune ca si ea imi cere sfaturi si asculta si ea de ce zic insa mi se pare absolut normal sa fie asa pentru ca asa este intr-o relatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.