Sfaturi

Cum puteti gasi cadoul ideal

Intrucat stim cat de dificil este sa gasiti cadoul potrivit pentru fiecare membru al familiei, am pus laolalta cateva informatii care sa transforme aceasta misiune intr-o activitate de care sa va bucurati:

1. Transformati cadoul intr-un eveniment extrem de important. Puneti-va imaginatia la munca pentru a crea un ambalaj uimitor. In loc sa inmanati pur si simplu obiectul respectiv, ganditi-va la un mod interactiv in care sarbatoritul sa il gaseasca, precum o vanatoare de comori sau descifrarea unui mesaj secret cu locatia darurilor.

2. Alegeti obiecte personalizate, in functie de gusturile fiecarui sarbatorit. Daca persoana iubita are o carte sau un film preferat puteti alege obiecte din gama respectiva. Calendarele personalizate  sunt o idee excelenta, intrucat vor ramane alaturi de persoana respectiva pentru intregul an.

3. Construiti o lista cu toate lucrurile in care persoana iubita este interesata si lucruri care o definesc. Notati cat mai multe idei de cadouri apoi hotarati-va asupra unuia dintre ele.

4. Invatati din trecut. Insipirati-va din experientele recente ale persoanelor respective. Daca au pierdut ceva sau daca au indragit foarte multe un obiect vechi, incercati sa ii faceti sa retraiasca sentimentele respective. Puteti inrama o fotografie sau o diploma. Aceste daruri vor exprima dorinta dumneavoastra de face fericita persoana ce le va primi si vor fi cu siguranta apreciate.

5. Intrebati-va ce nevoi are sarbatoritul. Ganditi in termeni mai generali si veti reusi sa depasiti imaginea normala pe care o aveti despre persoana respectiva. Spre exemplu, daca persoana respectiva este scriitor puteti alege unul dintre numeroasele modele de pixuri personalizate  daca este si fumator puteti opta pentru o brigheta de lux sau pentru un set format din cele doua obiecte.

6. Faceti munca de detectiv. Daca toate celelalte planuri dau gres, urmariti sarbatoritul. Cele mai multe persoane au o lista cu lucrurile pe care si le doresc pe diferite magazine online. Acestea vor reprezenta darurile ideale, uimind persoana ce le va primi. Puteti urmari si diverse retele sociale pentru a vedea daca a postat sau a comentat cu privire la diverse obiecte ce pot reprezenta surpriza perfecta.

7. Includeti un detaliu personal. Personalizati darul chiar dumneavoastra. Puteti crea un obiect artistic, scrie un cantec sau croseta o esarfa. Toate aceste gesturi vor comunica sarbatoritului cat de important este pentru dumneavoastra si cat efort ati depus pentru a gasit cadoul ideal.

8. Faceti-l sa rada. Optati pentru cadouri haioase. Acestea sunt intotdeauna apreciate, in special de catre persoanele cu simtul umorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *