Relaxare

Cum puteti obtine obiecte decorative uimitoare

Decorarea vazelor cu cateva pete de vopsea moderne este un mod grozav de a adauga o nota personala si de a transforma un simplu obiect in ceva special. Daca sunteti o persoana creativa si aveti o imaginatie bogata si apreciati lucrurile pe care le faceti personal, atunci o sa apreciati cu siguranta obiecte optinute prin tehnica urmatoare. Fie ca le pastrati pentru a va orna casa sau doriti sa le faceti cadou, aceste decoratiuni vor fi cu siguranta unice, iar dumneavoastra veti primi aprecierele bine-meritate pentru realizarea lor.

Pentru acest proiect aveti nevoie de obiecte din ceramica pentru pictat  sub forma a uneia sau mai multor vaze in forme neobisnuite, indraznete (cel mai simplu este sa optati pentru vaze albe. Daca acestea sunt colorate le puteti vopsi cu o vopsea spray); vopsea acrilica; o lingurita; bucati de ziare; si o carpa umeda.

Amestecati si testati

Turnati o cantitate mica de vopsea acrilica intr-un pahar de plastic si diluati-o cu putina apa- textura astfel obtinuta trebuie sa fie fina, dar nu foarte apoasa. Pentru a testa, lasati o lingurita de vopsea sa cada: curgerea egala, fluida este cea ideala, opusa celei incete, intrerupte sau cascada. Puteti alege culori pastelate sau mate si puteti opta pentru una sau mai multe nuante. Nu lasati nimic sa stea in calea imaginatiei dumneavoastra si veti obtine exact ceea ce v-ati propus. Este important sa va protejati aria de lucru cu ziare sau hartie, pentru a nu strica suprafetele respective. Atat pentru aceasta etapa cat si pentru intregul proiect puteti achizitiona materiale pictura direct de la importator de pe site-ul picturaonline.ro

Vopsiti si uscati

Lasati obiectul din ceramica jos, asigurandu-va ca nu se rostogoleste si ca nu se misca. Luati o lingurita de vopsea si dintr-o singura miscare rapida, de la stanga spre dreapta aruncati vopseaua pe suprafata obictelor. Analizati fiecare pata de vopsea inainte de a continua, iar daca va face o impresie vizuala placuta lasati-o sa alunece si sa se aseze. Permiteti uscarea primului strat inainte de a face un altul nou. Puteti incerca sa improscati cu vopsea din diferite unghiuri si directi pentru a va decide ce model va place mai mult.

Pentru un efect uimitor pastrati totul simplu. Acest procedeu este usor de refacut, asadar, daca nu sunteti multumit de modelul rezultat, sterge-ti vopseaua cu un burete sau cu o carpa umeda si incercati din nou. De asemenea, nu trebuie sa va limitati doar la vaze, puteti folosi aceasta tehnica pentru imbobirea si a altor obiecte de decorat care sa va infrumuseteze intreaga casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *