Sfaturi

Cum sa fii platit pentru activitati total obisnuite

Unii oameni ajung sa fie recompensati pentru activitati pe care cu totii le facem. Totul sta in modul acestor persoane de a isi promova propira idee. Cu totii putem face asta, doar ca putin stim sa profitam de putem face cu adevarat.

Tineri care si-au vandut spatiul de pe fata

Birts Ross Harper si Ed Moyse erau niste studenti care aveau destul de multe datorii asa ca au decis sa gaseasca o solutie pentru a scapa de acestea. Ei au creat BuyMyFace in luna octombrie 2011 si au vandut add-uri pe propriile fete timp de 1 an de zile. Au inceput prin a taxa doar o lira pentru un anumit mesaj dar in scurt timp au ajuns la pretul de 600 de dolari. Site-ul nu mai este disponibil in ziua de astazi, tinerii devenind adevarati antreprenori, dar si au facut mai bine de 50 000 de dolari din aceasta activitate.

Vanzarea de chilotei folositi

Probabi daca Ross si Ed erau femei ar fi participat si ei la aceasta idee. In ziua de astazi exista un fetis pentru absolut orice, unele mai ciudate decat altele. Unul destul de raspandit este acela de a folosi lenjeria intima a femeilor. Unii sunt chiar disperati dupa acestia si doresc cu orice pret sa ii obitna. Aceasta a fost ideea principala care a folosit-o Mia care a facut pana in prezent mai bine de 33 000 de dolari din vanzarea lenejeriei intime. Aceasta isi cumpara lenjerie noua o purta cateva ore dupa care ii posta pe site-ul sau. Un gand destul de scarbos este acela ca ajunge sa taxeze mai scump pentru eventualele „dare”, dar aparent sunt foarte cerute de clienti.

Nu ar mai trebui sa ne mire nimic in ziua de astazi, sunt fel si fel de nebuni pe fata Pamantului, ideea e ca unii stiu foarte bine sa profite de nebunia altora.

1 comentariu

  1. Se pot face bani din orice, daca ai putina minte si o idee buna de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *