Sfaturi

De invatat din relatii

PUTINA DISTANTA NU STRICA

Sunteti indragostiti, de aceea vreti sa va petreceti cat mai mult timp impreuna! Este atat de bine sa va tineti in brate toata noaptea si sa fiti impreuna toata ziua, insa cand vei mai avea parte si detimp pentru tine, pentru a face si alte lucruri?

Atunci cand mergeti in locuri diferite, la scoli sau la joburi diferite veti avea ce va povesti mai tarziu. Atunci cand iesi in oras cu prietenii tai iar partenerul tau face la fel, atunci ai spatiu si timp suficient pentru tine insati si va veti intoarce unul la celalalt mai plini de energie si viata.

Asa aveti sansa sa vi se faca dor unul de celalalt, si va va ajuta sa intelegeti valoarea relatiei voastre. A-ti fi dor de cineva este grozav pentru ca revederea de mai apoi va va face atat de fericiti si atat de siguri de relatia voastra.

INCURAJEAZA DEZVOLTAREA SI SCHIMBAREA

Intr-o relatie buna, ambii parteneri incurajeaza schimbarea si dezvoltarea. Aveti doar o singura viata de trait, ar trebui s-o traiti la maxim! Daca vei vrea sa-ti dai demisia de locul actual de munca si sa iti continui studiile, atunci partenerul de viata ar trebui sa te sustina.

Daca vei vrea sa incerci ceva nou sau sa te intorci la ceva vechi, atunci ar trebui sa gasesti sprijin in relatia voastra. Incurajeaza-ti partenerul sa exploreze noi hobby-uri si interese si sa intalneasca noi oameni. Daca iti doresti ca partenerul tau sa ramana la fel, atunci vei avea parte de o viata de cuplu foarte plictisitoare.

A FACE COMPROMISURI NU INSEAMNA CA ESTI SLAB

A face compromisuri nu inseamna a renunta la ceva. Nu inseamna ca ai pierdut o batalie. De fapt, este exact opusul. Stii cat este de greu sa faci compromisuri uneori? Vrei sa se intample ceva in felul tau pentru ca suna bine pentru tine si are perfect sens. Ideile despre viata ale partenerului tau sunt total diferite de ale tale. Fa un pas inapoi si priveste in mod diplomatic argumentele fiecaruia. Care este concluzia logica?

Daca partenerul tau are dreptate, nu-ti fie teama sa recunosti. Accepta-i viziunea, sau modificati amandoi solutiile pentru a se afla undeva la jumatate. Cel mai important lucru este de a nu lasa ceva sa-ti stea in cale, este de a ramane pe pozitii in relatia voastra si de a o ajuta sa se dezvolte. Compromisurile vor ajuta in mod definitiv ca relatia ta sa se dezvolte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *