termostat ambiental wireless
Blog Casa si gradina Sfaturi Tehnologie

Din seria de dispozitive casnice utile: termostatul wireless

Detinatorii de centrale termice stiu cat de mare este diferenta intre a detine controlul caldurii si a  te multumi cu ce primesti. Trecand de la sistemul vechi si comunist, de caldura la comun, existau mereu neintelegeri si discordante intre cost si caldura de care se bucura un utilizator: se furnizeaza si se opreste caldura la data fixa, costurile pot fi ceva mai mari, inchiderea caloriferului potoleste temperatura mare din interior, insa nu opreste plata. Cu alte cuvinte, fie ca o risipesti, fie ca te bucuri de ea din plin, caldura o platesti, raportata la suprafata spatiului de locuit.

 

O centrala termica schimba povestea si aduce confort si costuri echilibrate. Insa la randul ei are nevoie de ceva completari. Un termostat mai exact. Nu este un dispozitiv nou pe piata, ci mai degraba imbunatatit. Acum la mare cautare este un termostat ambiental wireless. Iata si care sunt avantajele de folosire ale unui astfel de dispozitiv.

Poti controla centrala, cu minimum de efort

Asta inseamna sa nu te deplasezi pentru a ajunge la panoul de control al centralei. Termostatul poate fi usor purtat si pozitionat in orice incapere, creand fix conditiile termice dorite la orice moment din zi. Faptul ca dispune de sistemul integrat wireless aduce un plus si la partea estetica. Imagineaza-ti ca nu trebuie sa montezi nimic pe perete, ceea ce poate fi suparator ochiului, cand pur si simplu nu este ceva decorativ.

Numeroase optiuni de control si totodata de confort

Gama de termostate wireless este atat de vasta, incat iti poti crea o lume a perfectiunii la tine acasa. Poate fi spre exemplu acel tip de termostat programabil, care functioneaza inteligent si permite comanda de a porni centrala la anumite intervale, in anumite zile. Practic un program care sa corespunda cu stilul de viata. Si cand vei ajunge acasa si vei gasi caldura si un ambient primitor, vei sti sa apreciezi mai mult acest mic dispozitiv.

Modele diverse, usor de folosit de catre orice utilizator

Termostatele wireless, cel putin cele din gama celor de la Salus Controls, sunt fie cu afisaj, fie cu buton rotativ. Cel din urma model este cel clasic, cu care se poate descurca foarte usor si utilizatorul din clasa celor ce se adapteaza mai greu mediului modern, tehnologic si avansat.

Detalii mici, de mare importanta

Alaturi de tot ce inseamna posibilitatea de a controla caldura din casa si de a crea dupa bunul plac ambientul dorit, trebuie mentionat ca termostatele wireless sunt un pas inainte in materie de evolutie tehnologica. Aceste mici aparate includ atat de multe detalii, incat practic totul este in favoarea utilizatorului.

Astfel de exemple includ: iluminarea termostatului pentru a seta oricand, indiferent daca este intuneric; protectie impotriva inghetului; folosire sigura, usoara si economica, pe baza de baterii.

Cu multiple avantaje, cu sansa de a face ca centrala sa functioneze cum doresti si cand doresti ai sansa si sa economisesti, reducand cheltuielile, timpul in care nimeni nu este acasa si centrala nu are de ce sa functioneze, insa cu posibilitatea de a avea ambientul gata pregatit cand sosesti acasa.