Sfaturi Stiri

Gadea „si-a pus” fanii artistului Julio Iglesias in cap

Mihai Gadea, realizator al emisiunii „Sinteza Zilei” l-a avut ca invitat in emsiunea sa pe Julio Iglesias Jr. Prezentatorul TV a incercat sa-l invete pe artist o lectie „antibasista”, punandu-l pe acesta sa repete „Jos Basescu!”. Bineinteles, acesta a reusit sa infurie mii de romani, printre care si fanii artistului.

Julio Iglesias a facut public un post pe reteaua de socializare Facebook, in care scria ca fiul sau a fost indus in eroare de realizatorul TV. Mii de romani s-au mobilizat si si-au cerut scuze pentru acest gest oribil, numindu-l pe moderator „lingau” sau „comunist”. Replica prezentatorului a fost facuta publica, de asemenea, pe Facebook, sustinand ca nu a dorit sa atraga pe nimeni in ringul unei lupte pe care, oricum, zice acesta, „a dus-o singur mereu”.

Realizatorul TV, Mihai Gadea, l-a avut ca invitat pe artistul Julio Iglesias Jr., in editia din 14 mai, unde, in urma lectiei predate, prezentatorul i-a multumit artistului, declarandu-i ca il iubeste.

Julio Iglesias Jr. (42 de ani) va sustine, alaturi de tatal sau, legendarul Julio Iglesias (71 de ani), doua concerte in Romania, pe 22 mai la Cluj si pe 2 iulie la Bucuresti.

Reprezentantii artistului au incercat sa faca o serie de lamuriri in aceasta privinta, explicand ca Julio Iglesias Jr. nu este cunoscator de limba romana, motiv pentru care a crezut ca acest mesaj este o formula de ramas bun. Cu toaate aacestea, managementul a precizat ca artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, catalogand gestul drept „regretabil si incalificabil”.

Pentru ca nu este cunoscator al limbii romane, Julio Iglesias Junior, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti iar cand a repetat dupa prezentatorul TV, Mihai Gadea, mesajul „Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic.

De asemenea, reprezentantii artistului precizeaza ca gestul celor de la Antena 3 este absolut regretabil si ca se vor delimita total pe aceasta cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.