Calculatoare Diverse

Gadgetul Alpha de la Samsung

Sunt din ce in ce mai multe zvonuri care spun ca noul telefon, Samsung Galaxy Alpha, se va lansa pe piata mai repede decat s-ar fi asteptat. Aparatul urmeaza sa apara pe piata, conform zvonurilor, pe data de 4 august, si nu pe 13 asa cum era vehiculat pana acum.

Asa cum fiecare gadget trebuie sa fie ingrijit si acesta trebuie sa fie prioritatea dvs. Imediat dupa ce apare va trebui sa optati pentru huse samsung.

Acum ramane de vazut. Daca acest zvon se confirma ne vom putea bucura de noul Samsung Galaxy Alpha incepand cu 4 august. Gadgetul ne va surprinde cu o carcasa metalica, in timp ce pana acum cei de la Samsung au optat pentru policarbonat pentru telefoanele anterioare, chiar si pentru Galaxy S5.

Lansarea pe piata a noilor telefoane ar avea loc mai devreme decat se vehicula intial pentru ca Samsung doreste ca Galaxy Alpha sa fie in lumina reflectoarelor o perioada mai lunga de timp. Asta pentru ca Galaxy Note 4 isi va face aparitia si el la inceputul lunii septembrie.

Tot zvonurile spun ca noul telefon mobil vine cu un ecran de 4,7 sau de 4,8 inci (720×1280 pixeli) si va fi un adversar puternic pentru iPhone 6, daca luam in considerarea suprafata ecranului. Smartphone-ul va fi dotat cu un spatiu intern de stocare de 32 GB si un slot nano SIM. Un cip Exynos cu LTE, fabricat tot de catre Samsung, ii va da puterea de care are nevoie.

De altfel, se mai zice ca noul Samsung Galaxy Alpha va avea in dotare un scaner de amprenta, la fel ca si iPhone 6.

Pana intr-un punct, s-a tot vorbit despre Galaxy Alpha ca va fi o editie limitata, valabila doar in cateva regiuni, Totusi, cu asemenea specificatiile mediocre, ramane sub semnul intrebarii daca cei de la Samsung vor limita vanzarile pentru Galaxy Alpha.

Daca zvonurile se vor dovedi adevarate, vom putea vedea noul telefon Samsung lansandu-se luni, 4 august. Deci asteptarea noastra si a fanilor Samsung va lua sfarsit in putin timp.

Astfel, Galaxy Alpha este cea mai recenta incercare pentruSamsung care poate sa opreasca declinul cotei de piata prin intermediul carei a se intensifica concurenta in segmentul smatphone-urilor ieftine. Aceatsa mare concurenta preaca de la producatii chinezide telefoane ieftine care si-au pus deja amprenta asupra rezultatelor Samsung. Divizia de telefoane din companie este principala sursa de venituri, mai ales ca a scazut cu 30% in cel de al doilea trimestru, spre deosebire de anul trecut, aceeasi perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *