Sfaturi

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa te trezesti fresh dimineata!

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care ne fac sa ne simtim bine cu adevarat. De cate ori nu ati avut cate o zi in care nu reuseati sa va treziti din pat pur si simplu? Ei bine, cu siguranta ati avut multe astfel de zile si s-a intamplat de foarte multe ori sa nu va puteti trezi sau sa va treziti foarte greu, in ciuda faptului ca ati dormit mereu.

Poate fi greu, intr-adevar sa ne trezim foarte devreme uneori insa nu este posibil sa realizam acest lucru. Iata ce ar trebui sa stii si ce ar trebui sa faci ca sa trezesti fresh in fiecare dimineata:

In primul rand, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa mancati niciodata inainte de culcare daca vreti sa aveti un somn linistit. Nici un aliment nu trebuie sa consumati inainte de somn daca va doriti acest lucru. Dulciurile sau alte alimente nici nu mai incap in vorbe.

De asemenea, este foarte important sa va formati o rutina a somnului. Incercati sa va culcati in fiecare seara la aceeasi ora si sa va treziti dimineata la aceeasi ora, in fiecare zi. Corpul uman este va functiona in functie de rutina zilnica. Este foarte important sa va obisnuiti sa va faceti un program regulat si sa va obisnuiti organismul cum va doriti.

Daca alarma ceasului tau desteptator ar trezi si mortii, schimb-o. Nu numai ca poate fi stresanta si chinuitoare, insa exista riscul real de a face atac de cord. Achizitioneaza un ceas cu radio care sa porneasca dimineata automat cu un volum mic care sa creasca apoi gradat.

Ai grija sa te deconectezi oarecum de toate lucrurile inainte sa te pui sa dormi pentru ca acestea te pot face sa nu poti dormi. Poti sa iti cumperi becuri prin intermediul caruia sa poti regla intensitatea luminii becului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *