Diverse Psihologie Sex

Iata ce nu trebuie sa faci in pat

Fiecare dintre noi are preferintele sale in dormitor, pe care si-ar dori sa le puna in practica mai devreme sau mai tarziu. Sexul nu are nicio legatura cu dragostea sau pasiunea.De aici pornesc si aventurile pe care unele persoane isi doresc sau le au deja.Pentru a evita neplacerile din viata intima, va sugerez cateva sfaturi :

  • Evita iesirile nervoase sau care dau dovada de sadomasochism. Sexul pasional nu e acelasi lucru cu ideea de a provoca rani serioase partenerului.
  • Oricine, oricand te suna cineva nu raspunde la telefon. Indiferent cat de important este acel telefon. Partenerul tau nu va mai avea chef si nu isi va mai putea concentra atentia asupra momentului vostru intim.
  • Nu rosti niciodata numele altei persoane in momentele intime cu partenerul tau. Oricat de mult ti-a ramas in minte numele fostului nu ti-l aminti. In urmatoarele momente partenerul tau va iesi furios din casa, si poate nici nu isi va mai dori vreodata sa auda de tine.
  • Nu incerca sa fii altcineva decat ceea ce esti cu adevarat. Fii tu insati, si nu incerca sa pari altceva decat esti deja. Fii sincera si da-ti-va prilejul de a va cunoaste din ce in ce mai mult.
  • Nu pleca din pat imediat dupa ce ati terminat o partida de sex. Comunicarea de dupa este foarte importanta. Plecand imediat ce ati terminat il poate duce pe partenerul tau la gandul ca nu ai fost satisfacuta si ca nu iti mai doresti o alta partida cu el.
  • Saruta-l. Este important sarutul in timpul sexului. Acesta ii ofera partenerului tau o singuranta si poate transforma sexul intr-un moment pasional.
  • Vorbeste cu el. Sexul poate reprezenta o forma de a comunica cu partenerul tau. Este important sa vorbesti cu partenerul tau despre ceea ce iti place sau nu. Nu minti niciodata doar de dragul placerilor partenerului tau.
  • Fii sincera si spune-i exact ce ti-a placut sau nu, ce vrei sa experimentezi sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *