Sfaturi

Igiena si curatenia

Igiena este foarte importanta in sanatatea omului. Eu nu concep cuvantul murdar in vocabularul meu. Atat timp cat s-a inventat sapunul si s-a descoprit apa nu cred ca cineva ar trebui sa stea murdar. Am intalnit persoane si persoane care au bani foarte multi si put a traspiratie. Nu stiu ce pretentii sa mai avem de la cei din jurul nostru care chiar sunt saraci si poate nu isi permit luxul de a-si cumpara un parfum.

In trecut cand eram la liceu imi aduc aminte ca am refuzat sa mai merg la ore datorita colegilor mei care miroseau ingrozitor si datorita mizeriei ce era in clasa. Profesorii veneau in clasa si incepeau sa ne faca in fel si chip cum ca suntem niste nespalati si putim a traspiratie. Intr-o buna zi nu am mai suportat si m-am certat cu o profesoara. Unii nu inteleg ca nu toti au conditii acasa sau parfumuri mai ales vara cand sunt temperaturi foarte mari. La noi cam toata ziua ne batea soarele in clasa si se facea foarte cald. Era si normal ca unii sa transpire. Poate alti nu sunt de acord cu mine ca m-am luat de profesoara. Nu sunt un copil bogat dar totusi imi permiteam sa imi iau ceva parfumuri scumpe si de firma. M-am luat de profesoara si am zis sa termine cu jignirile si a inceput sa ma faca sip e mine nespalat. Atunci nu am mai rezistat si i-am spus ca fundul meu miroase mai bine decat toate parfumurile ei de acasa. Intr-un final si-a dat seama ca avea dreptate pentru ca ea folosea parfurmuri ieftine si eu foloseam Armani Diamond.

Mai sus am spus ca nu am mai fost la scoala pentru ca era mizerie peste tot. Pana nu am fost la directoare sa discut cu ea si sa ia masuri i-am zis ca numai calc la scoala iar daca mi se pun absente fac plangere la inspectoratul scolar. HelpMultiServices servicii curatenie bucuresti este firma care a rezolvat toata treaba in tot liceul iar clasele au ramas curate si in ziua de azi. De atunci totul a revenit la normal si toti elevii din liceu au inteles ca trebuie sa pastreze curatenia asta daca nu vor sa stea sa invete carte intr-o cocina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *