Diverse

Increderea in familie

In zilele nostre exista foarte multe certuri in relatiile tinerilor iar adeseori din cauza acestor certuri ce ajude la divorturi si multe altele. De curand am observat ca se intampla si la cupluri care sunt casatoritii de ani de zile. Matusea mea e curand a fost nevoita sa bage divortul fata de sotul ei pentru ca de obicei barbatii devin paranoici si incep sa o ia razna.

Ea si-a gasit un loc de munca in strainatate si a deci sa plece afara sa lucreze. Totul a decurs normal cateva luni de zile, trimitea bani acasa iar sotul ei statea si lenevea. A strans suficienti bani sa isi renoveze toata casa de sus pana jos dar se pare ca tot nu a fost suficient. Dupa ce ca statea acasa si nici macar nu isi cauta un job, mereu si mereu cerea bani iar cand nu ii trimitea incepea sa urle la telefon si sa o faca in fel si chip cum ca ar sta acolo si face ce face cu nemti si asa mai departe. In final nu a mai suportat si acolo intradevar a gasit un barbat care o aprecia si o respecta ca si femeie. Ajunsa in tara a decis sa bage divortul de actualul sot iar pentru asta a fost sfatuita sa cerea ajutorul unei firme de contabilitate bucuresti care este recunoscuta pentru succesele si reusitele in toate cazurile intalnite. Ea a oferit inputernicire avocatilor si a fost nevoita sa plece inapoi in strainatate ia acestia si-au facut treaba foarte bine si au rezolvat totul in doar doua saptamani. Initial nu voia sa accepte divortul dar a fost nevoie pentru ca matusea mea sa nu gage partaj la tot ce au facut impreuna. Dupa doua saptamani si ceva a primit raspuns de la avocati care i-au comunicat ca totul s-a terminat cu bine este oficial divortata si o femeie libera fara obligatii.

Toate relatiile din acesta lume au probleme lor si certuri in familie, dar orice problema ar fii trebuie sa exista comunicare si incredere pentru ca totul sa decurca bine pentru viiotrul lor si mai ales pentru viitorul copiilor si sa nu se ajunga la destramarea unui familii si in cel mai rau caz la divorturi si mersuri prin tribunale.

3 comentarii

  1. Mereu trebuie sa fie incredere in familie, indiferent daca unul dintre ei este plecat la munca in strainatate

  2. Asa este, indiferent de situatie trebuie sa fie mereu incredere

  3. O relatie serioasa se bazeaza mereu pe incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *