latino-time.ro
Diverse Sfaturi

Invata sa dansezi pentru nunta

Nu toti suntem dansatori innascuti, nu toti avem acel ceva care sa ne faca sa putem sa ne miscam liber, gratios si placut in pasi de dans. Vine un moment in care dansul devine foarte important: ziua nuntii, ziua in care petrecerea incepe cu valsul mirilor, care deschide seara de distractie pentru toti invitatii care sarbatoresc fericitul eveniment.

Unele cupluri se vad puse in dificultate – nu stiu ce sa aleaga pentru valsul mirilor, daca se hotarasc asupra unei melodii nu stiu ce stil de dans sa adopte sau chiar nu stiu pasii necesari. Solutia este adesea cautata online in vremurile noastre: cele mai bune cursuri dans nunta este o cautare online facuta de majoritatea cuplurilor care vor ca momentul deschiderii petrecerii la nunta sa fie unul perfect.

Foarte important este sa gasesti un instructor bun de dans. Acesta iti va arata atat pasii si tehnicile de dans, dar va si corecta eventualele greseli. Nimeni nu s-a nascut invatat si chiar daca exista un talent nativ la unii, tot mai sunt unele greseli ce trebuie corectate.

Alte cupluri merg pe o alta varianta: se inspira de la dansatori profesionisti, din filme despre dans, din diverse alte surse. Analizeaza acele elemente care fac ca dansul si stilul de dans ales sa fie unul cat mai placut, degajat si in acelasi timp spectaculos. Secretul sta, ca de obicei, in elemente minore, care combinate cu succes duc la un dans perfect: alinierea corpului, sincronizarea pasilor, postura corpului, tehnica si chiar stilul personal al fiecaruia.

Ceea ce trebuie inteles este faptul ca si acei dansatori profesionisti cauta tot timpul sa isi imbunatateasca tehnica. Asadar, chiar daca din primele incercari cuplul s-ar putea simti descurajat, nu exista motive sa o faca. Chiar cei mai buni dansatori gresesc uneori, iar deliciul unui dans perfect pot fi chiar acele mici erori care totusi trebuie sa fie mascate cu eleganta si stil.

Secretul unui dans de nunta reusit? Poate parea prea simplu, dar sta in relaxare si atitudine pozitiva. Desi pare imposibil de realizat, vei reusi sa treci impreuna cu partenerul/partenera peste momentul valsului mirilor mult mai usor daca inveti sa te relaxezi prin muzica, daca zambesti si ai o atitudine pozitiva.

Trebuie sa tii cont si de vestimentatie – desigur va fi una festiva, insa trebuie acordata o atentie deosebita incaltamintei. Fiecare stil de dans necesita un anume tip de pantof pentru o libertate in miscari, pentru protejare a picioarelor, astfel si acest aspect este deosebit de important.

Cu ajutorul unui instructor profesionist, cu o atitudine pozitiva si relaxandu-te pe muzica vei reusi sa stapanesti foarte bine rutina dansului nuntii si vei reusi sa treci si peste aceasta provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *