Relaxare

Investitie in hidrofor

In ziua de azi gasesti fel si fel de lucruri care practic sunt de unica folosinta. Nimic numai este cum era odata, lucruri care garantat tineau cativa ani de zile buni. Asta o stiu de la oamenii in varsta si mai ales din propria experinta. Fostii mei patroni au decis sa isi faca o casa de vacanta pe malul Dunarii.

Au gasit o bucata buna de pamant la un super pret si nu au stat pe ganduri, l-au cumparat pe loc. Constructia ei nu era asa simpla, pentru ca practic pamantul era asezat in plan oblic sa zic asa si a fost nevoie de cateva excavatoare pentru a sapa adanc si a aduce locul la nivel drept. Ce mi-a placut la ei este gandirea lor. Au gandit in asa fel incat sa fie si o casa de vacanta in care poti sta cu familia si prietenii dar si un loc de cazare, un fel de pensiune pentru ca peisajul e minunat. Nu credeam ca este asa usor de construit dar se pare ca banii vorbesc mai bine.

Pot spune ca din multele case pe care le-am vazut aceasta este preferata mea. Ai de toate in ea si chiar si o gradina in spate unde cu timpul au plantat o vie care face niste struguri minunati. Cu timpul cand a mai secat Dunarea si s-au retras apele au reusit sa isi construiasca un ponton. Initial credeam ca e usor dar cand am vazut ca adancimea este de aproape 10 metri nu am stiu ce sa mai zic. A fost nevoie de niste tevi foarte groase comandate pentru a putea face un lucru de calitate. Cea mai buna investitie pe care au facut-o este ca si-au cumparat un hidrofor uz casnic care il folosesc pentru a uda tot ce este nevoie. Este alimentat direct din Dunare si de aceea zic ca este cea mai buna afacere.

Intotdeauna cand iti dai interesul pentru un lucru iese mereu ceva minunat. Au investit foarte multi bani in aceasta casa dar bucuria de a merge si a sta la aer curat pe malul Dunarii este ceva de neimaginat. Ii respect foartemult pe acesti oameni si ma bucur pentru ei ca au reusit sa creeze ceva minunat dintr-o bucata de deal pentru ca sincer cam asa este locul acolo, un deal mare si abrupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *