Romania Pe Duca

Isi vand copii nenascuti pe internet

Pentru unii parinti, un bebelus este de nepretuit! Altii se comporta ca la piata si pun pret pe viata celor mici. 200 de euro. Atat costa un bebelus. Da, ati auzit bine, pana si pruncii se vand in tara noastra. De saracie, sau pur si simplu din dorinta de a castiga un ban, zeci de femei isi vand copiii nenascuti. Ce suflet sa aiba oare aceasta femeie care-si vinde copilul nenascut?

Teoretic, femeia il da spre adoptie, practic il vinde. Am gasit anuntul la mica publicitate. Pretul e negociabil. Pentru femeie, bebelusul e doar o marfa. Spune ca nu-l poate creste. E prea saraca si nu mai poate hrani inca o gura. Mai are acasa doi copii si traieste doar din alocatiilor lor.

Nu stie daca pruncul pe care il poarta in pantece e sanatos. Nu stie nici daca e baiat sau fetita. Nu a fost niciodata la medic. In mai putin de o luna, femeia spune ca va deveni mama. Una care nu merita darul primit de la Dumnezeu. Bebelusul ei nu-i va sti niciodata numele si nici nu va afla ca a fost vandut ca la taraba. Am demonstrat, insa, ca astfel de cazuri exista si nu sunt putine. Pentru autoritati, insa, pare sa fie mai usor sa inchida ochii si sa-si imagineze ca traiesc intr-o lume perfecta. Nu e singura femeie care-si da bebelusul spre adoptie, inainte de a se naste. Sunt sute de anunturi pe internet, iar in spatele celor mai multe se asund adevarate tranzactii cu prunci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *