Romania Pe Duca

Iubitorii de animale au BLOCAT un camion in care s-ar fi aflat CADAVRELE unor caini

Mobilizare de forte aseara, in jurul Capitalei. Mai multe masini ale jandarmeriei, dar si ale politiei au intervenit la un protest al iubitorilor de animale. Acestia din urma au blocat un camion in care s-ar fi aflat zeci de cadavre ale cainilor eutanasiati intr-un adapost. Situatia a devenit tensionata atunci cand protestatarii au cerut ca usile camionului sa fie deschise.

Ce se intampla pe strazile din jurul Capitalei? Politia si Jandarmeria s-au mobilizat pentru a insoti un camion? Echipa stirilor Kanal D s-a aflat in permanenta la fata locului si a reusit sa surprinda cele mai bune imagini. „Am primit un telefon anonim de la cineva din adapost ca seomoara in acest moment si ca masina va iesi pe poarta”, ne-au spus iubitorii de animale.

Scandalul a inceput in momentul in care iubitorii de animale au aflat ca din adapostul de la Bragadiru va iesi o duba plina cu maidanezi eutanasiati. Foc si para au venit intr un suflet aici ca sa vada despre ce e vorba. Si pentru ca spiritele s au incins la fata locului a ajuns si politia.

Mai multe masini ale politiei, dar si jandarmeria a fost prezenta la fata locului pentru a-i impiedica pe iubitorii de animale sa deschida usile unui camion. Camion in care sustineau ei ca se afla peste 100 de caini eutanasiati ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.