Viata Mea Visurile mele

Lucruri care ne schimba viata

In viata unei persoane pot exista foarte multe evenimente speciale. Ele pot fi zile onomastice, zile de nastere, botezuri si mai ales cel mai important nunta. De obicei la o zi onomastica totul se sarbatoreste intre prieteni. Practic fiecare isi aduna grupul de amici si ies in oras unde se distreaza de minune. Si eu am o zi onomastica de florii dupa nume si mereu cu acesta ocazie imi scot prietenii la o bere si o pizza.

Nu pot spune ca este la fel si de ziua mea de nastere. Mereu planuiesc cate ceva mai mare la acest eveniment. Sunt multe lucruri ce le poti face dar eu avand in vedere ca ziua mea de nastere este in luna mai am preferat ca cel mai bine este sa imi scot prietenii la un gratar in aer liber.

Sincer sa fiu nu prea am participat la botezuri pana acum. Din ceea ce stiu eu este poate cel mai important eveniment din viata unui cuplu. Este ziua cand dau nume copilului lor si se lasa cu o mega petrecere. Foarte multi merg pe ideea ca prima data se face nunta si dupaia vin copii si se face botezul dar cand e vorba de iubire intre doua persoane orice este posibil. Eu am un amic care urmeaza sa devina tatic. Sincer sa fiu ma bucur pentru el enorm. Acum de curand si-a facut si nunta. Nu a facut cine stie ce si mai de graba a fost ceva mai restrans in familie si au angajat un fotograf nunta care le-a facut aproximativ 300 de poze. Se cunoste imediat un profesionist la treaba pentru ca toate pozele au fost absolute minunate. Mai sus am zis ca si-au facut nunta dar nu au facut-o si religios la biserica. Momentan au facut cununia civila si s-au gandit ca vor face cununia religioasa dupa ce o sa vina bebele pe lumea asta.

Il cunosc de foarte mult timp si stiu felulul lui de a fi. Nu credeam ca vreodata o sa ajunga sa se schimbe atat de mult. Pentru ca stie ca o sa fie tata, a inceput sa fie mult mai responsabil si sa fie mult mai atent la toate detaliile necesare pentru ca sotia lui sa aiba parte de o nastere cat mai buna si usoara. Se pare ca toate aceste lucruri te pot schimba foarte mult in viata, mai mult decat iti poti da seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *