Relaxare

Luxul tine de bani

In prezent banii ocupa un loc foarte important in viata unui om, deoarece fara ei nu poti trai si nu poti avea o viata linistita.Pentru a strange bani un om este dispus sa munceasca toata viata, insa ce ar trebui oamenii sa stie este faptul ca degeaba ai bani daca nu stii sa te bucuri de ei.

Din punctul meu de vedere oamenii care fac tot posibilul sa castige bani, si care la un moment dat vor castiga foarte multi ar trebui sa ii investeasca in lucruri care ii vor ajuta in viitor.Trebuie sa fim constienti de faptul ca nu putem tine banii la saltea, iar noi sa stam in saracie.Sunt de parere ca daca dispui de foarte multi bani trebuie sa ii investesti.

Majoritatea persoanelor isi strang bani pentru a le oferi copiilor tot confortul si toate conditiile insa la un moment dat trebuie sa te gandesti si la batranetea ta.Este posibil sa numai poti locui in aceiasi casa deoarece vrei sa le-o daruiesti copiilor atunci cand isi vor intemeia si ei o familie si daca nu ai o locuinta in plus nu o sa ai unde sa te duci.

In viata luxul tine de bani, iar daca iti doresti sa traiesti in lux atunci trebuie sa stii cum sa administrezi banii.Cum am spus si mai sus cel mai bine este sa ii investesti.O buna investitie este cumpararea unei locuinte, sau de ce nu construirea unei case.O poti mobila poate usor cu ajutorul site-ului mobcenter.ro si nu iti va parea rau deloc atunci cand vei vedea ca o locuinta este cea mai buna investitie pentru viitor.

Investitiile pentru viitor pot fi multe, insa din pacate sau din fericire fiecare persoana trebuie sa isi intemeie o familie alaturi de o femeie, si femeile sunt cam risipitoare.Acestea sunt primele care isi doresc sa traiasca in lux si uneori pot deveni materialiste din aceasta cauza.Pentru ca ele sa te iubeasca toata viata, trebuie sa le faci toate poftele si mai ales sa fii de acord sa mergi cu ele la shooping.Barbatii nu sunt facuti pentru shopping, insa ei trebuie sa fie acolo prezenti cu cartile de credit.

Cu siguranta foarte multe persoane si-au dat seama ca luxul tine de bani mai ales atunci cand vine vorba de vacanta.Cu totii stim cele mai bune servicii si conditii costa destul de mult insa o data pe an eu spun ca merita.Din punctul meu de vedere banii se castiga greu si se cheltuie destul de usor, insa daca nu te bucuri de ei atunci nu ai facut absolut nimic.Daca muncesti toata viata, poti sa spui ca ai trait degeaba, insa daca te mai distrezi din cand in cand o sa ai ce povesti nepotilor atunci cand o sa fii batran.

1 comentariu

  1. Intotdeauna e nevoie de bani…Apoi e nevoie de gust si acesta nu il poti avea decat daca ai acces la informatie…iar acum mediul online asta face. Trebuie sa cauti pe net informatia si daca bugetul iti permite iti poti realiza Visul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *