Romania Pe Duca

Mori datorita medicilor

O femeie din Noua Zeelanda care acuza dureri de umar a mers la medicul de familie pentru un bilet de trimitere. Acesta i-a recomandat un examen radiologic. Un urma radiografiei, medicul radiolog a scris in fisa ca pacienta are un tendon rupt cauza fiind o posibila metastaza.

Pacienta s-a intors cu rezultatul analizelor la medicul de familie, acesta i-a prescris un tratament de ameliorare a durerilor, insa, din motive numai de el stiute, a omis sa-i spuna femeii ca e suspecta de cancer si ca are nevoie de investigatii mult mai amanuntite.

Pacienta a urmat tratamentul indicat de medicul generalist, insa, in situatia ei durerile nu numai ca nu s-au ameliorat, dar s-au intensificat din ce in ce mai mult. Timpul care s-a scurs in acest interval era pretios in ceea ce priveste lupta ei contra cancerului.

O alta vizita la spital, cand durerile devenisera insuportabile, avea sa-i aduca femeii la cunostinta boala crunta de care suferea: cancer la san in metastaza. Specialistii nu au mai putut face nimic pentru ea deoarece era prea tarziu, celulele canceroase atacandu-i organele vitale. Pacienta a decedat, iar rudele femeii sunt acum furioase pe medicul generalist care “a uitat” sa o informeze despre conditia ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *