Diverse

Munca si relaxare

In viata nu trebuie niciodata sa uitam sa ne si distram pentru ca datorita munci corpul uman acumuleaza foarte mult stres iar cu timpul devenim stresati si irascibili. In trecut cand eram cat de cat mai tanar nu simteam oboseala avand in vedere ca aveam un job part-time la o spalatorie auto si sincer sa fiu chiar imi placea acest lucru. Erau vremuri cand angajati se saturau de atata munca si efectic numai veneau la munca.

Erau timpuri in care eram decat doi angajati si munceam de dimineata pana seara. In mod normal la asemenea job se da cate un liber pe saptamana dar avand in vedere ca eram decat doi oameni noi nu aveam liber. Au trecut cateva luni de zile pana sa primesc liber dar intre timp oboseala se acumulase si practic numai suportam pe nimeni in jurul meu.

O vacanta de relaxare este cel mai bun remediu pentru sanatatea omului dupa parerea mea. Indiferent cand sau unde,exista situati in care si doua zile fara sa faci nimic te poate duce la o relaxare ca si cum ai fi stat acasa doua luni de zile. In functie de caracterul si personalitatea fiecaruia,oameni se pot relaxa prin fel si fel de metode cum ar fi plimbarile in parc , iesirile la gratar cu familia si prieteni , erotic massage si cele care imi plac mie weekend-urile la munte. Pentr mine viata si excursile la munte sunt cele mai frumoase. Nimic nu se compara cu diminetile in care te trezesti si iesi afara cu cafeaua si sa respiri aer rece si curat de munte.

In trecut nu cred ca a existat an in care sa nu merg in fiecare an la munte dar in ultimi ani am cam sarit peste aceste excursii datorita locului de munca. Majoritatea sustin ca zilele de concediu sau liberele le ia numai cand vor sa faca vreo excursie dar am invatat ca mereu mai intervine cate ceva si esti nevoit sa iti iei din zile. Eu personal am inteles ca fiecare trebuie sa muncesca si cu cat munceste mai mult , aduce mai multi bani acasa dar intrebarea este ce mai faci cu banii daca iti distrugi sanatatea cu atata munca.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.