probleme fata
Alimentatie Beauty Sfaturi

Negativ pentru fata ta

Ce poate face rau fetei tale? Ce anume o strica si creeaza toate acele cosuri si inflamatii urate ale pielii? Eu, stiu bine ca am avut probleme cu pielea de pe fata din cauza cosmeticelor de cele mai multe ori. Produsele de machiaj, pensulele de machiaj, pudrele si perlele autobronzante vechi mi-au distrus fata un timp, dar le-am dat de cap.

Curata pensulele de machiaj

Se stie foarte bine ca make-upul este una dintre cauzele principale ale tenului urat si imbatranit. Insa, ce rol au pensulele de fata in toata aceasta treaba? Daca le folosesti in mod regulat, atunci ar si trebui sa le speli la fel de des. Multe dintre aceste pensule si pensoane sunt un loc minunat in care se pot aduna bacteriile. Ar fi bine daca le-am pune intr-un castron cu apa calda, daca am adauga niste sampon si le-am lasa peste noapte.

Astfel s-ar mai curata si ele. Dupa ce le-am curatat si le-am scos din apa, ar trebui sa uscam bine cu ajutorul unui prosop curat si moale. De asemenea, se por usca la fel de bine si cu ajutorul uscatorului de par. Oricum, trebuie sa faci o regula din a le curata din cand in cand, o data pe luna sau chiar de mai multe ori.

Crema de fata – un pericol?

Ce iti mai poate dauna pielii fetei? Nu credeai asta, dar chiar crema ta de fata. Si faptul ca folosesti mai multe astfel de produse hidratante pentru fata, nu te ajuta deloc. Pana si cele mai scumpe creme de fata pot fi daunatoare pentru ten. De aceea, ar trebui sa stii ca acestea pot fi rele pentru frumusetea fetei tale. Asa ca ar trebui sa incerci ceva special pentru tipul tau de fata. Sa vorbesti cu medicul dermatolog poate fi cea mai buna solutie dintre toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *