For Games

Noi achizitii pentru viitor

In ziua de azi tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult. Practic e greu sa mai ti pasul cu aceste calculatoare care le avem in prezent acasa si au o vechime de peste sapte ani. In ziua de azi daca nu iti faci un upgrade la el tot degeaba, practic nici pe un simplu site de videoclipuri numai poti privi fara sa se acadeze imaginea. O solutie simpla ar fi un upgrade la vechiul calculator sau achizitionarea unuia nou.

Eu am decis sa le fac pe amandoua. La vechiul calculator am decis sa ii schimb procesorul si sa ii mai adaug ceva rami. Sincer imi pare rau sa il arunc sau sa il bag la cutie si sa uit de el. Nu are nici un rost avand in vedere ca piesele sunt destul de ietine in ziua de azi. Cu un buget de 100-200 de ron iti poti face un upgrade foarte frumos. Dupa ce am terminat cu vechiul Pc am decis sa merg si sa imi mai cumpar unu nou de o generatie mai noua. Cu toate ca sunt cam scumpe avand in vedere piesele ce sunt in el, cam tot la acelasi pret imi puteam cumpara un laptop ceva mai bun dar nu sunt adeptul la aceste obiecte, practice nu imi plac, nu le suport.

Am avut ceva bataie de cap pana sa imi cumpar pc-ul cel nou pentru ca aveam o gama larga de unde puteam alege pe langa asta avea in stoc si dvd dual layer care imi era foarte folositor acasa. In Romania orice mascarici se angajeaza la astfel de firme dar sincer nu stiu pe ce lume traiesc. Intrebam de resursele calculatorului si el cauta pe acolo sa imi spuna lucruri despre el, sa incerce sa il promoveze. Sincer imi spunea numai aberatii si prostii. Asta e in ziua de azi se angajeaza numai pe pile si relatii, ci nu pentru cunostintele ce le detii si de aceea se duce naiba toata tara asta.

Oricum am gasit unul intr-un final si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Ruleaza excelent pe Windows 7 si are compomente destul de mari fata de calculatoarele normale. Partea cea mai buna este ca mi-am cumparat ceea ce aveam nevoie si mi-au si ramas bani sa imi cumpar un router cu care sa conectez amandoua calculatoarele la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *