iphone 6s
Gadget Retail Stiri Tehnologie

Noul iPhone 6S

Cea mai mare diferenta dintre 6S si predecesorii sai este trasatura „pop and peek”. In timp ce in trecut, apasai usor pe aplicatie pentru a o deschide, si apoi faceai ce aveai de facut, noul telefon de la Apple iti permite sa apesi ferm pe un e-mail pentru a trage cu ochiul la ce este inauntru. Aceasta functie merge foarte bine cu toate aplicatiile Apple instalate, pentru ca este un raspuns genial la spamurile de la care nu esti inca gata sa le dai unsuscribe si cu care inca nu poti avea de-a face din cauza lipsei de timp. Acum, se poate scana orice email primit inainte de-l trimite la cosul de gunoi pentru totdeauna.

Cu o singura apasare pe aplicatia in cauza, poti beneficia de tot felul de eficiente la o simpla atingere. Apasa pe ocnita Harti pentru anumire directii de mers, apasa pe iconita de Noutati pentru ultimele stiri din ziarele tale cele mai citite, pe care le poti pastra pe mai tarziu ca sa le impartasesti cu lumea. Poti cauta albume de cantece sau piese simple cu un singur click. Nu mai ai nevoie de sute de aplicatii ca sa rezolvi aceste probleme.

Trebuie sa stii ca trasatura de „pop and peek” nu se va simti la fel din prima, si iti va lua ceva timp pana sa te obisnuiesti cu ea. De ani bni, am fost invatati sa ne folosim de iPhone-urile noastre ca de niste piese de arta din muzeu. Ei bine, sunt si ele telefoane, ce-i drept mai inteligente, si trebuie folosite, mai ales ca am dat atatia bani pe ele. Acum ti se spune ca poti apasa cu degetul pe ecran destul de ferm, atat cat totusi sa nu-l strici, insa mai tare decat ai facut-o doar atingandu-i in mers ecranul. Insa, ca toate lucrurile noi din lume, te vei obisnui si cu asta si iti va placea foarte mult chiar.