Visurile mele

O afacere interesanta

Fiecare din ziua de azi incerca sa faca ceva pentru a supravietuii. Toti incerca sa isi creeze o mica afacere, indiferent de domeniu. In trecut ma tot gandeam sa imi fac o afacere la munte. Mai exact cateva cabane care sa le inchiriez pe sezon de iarna poate si pe timp de primavara-vara.

M-am tot sfatuit cu familia si am zis de ce nu… Contructia lor nu costa foarte mult, problema era locul unde sa le construim. Pe langa faptul ca necesita o tona de autorizatii si acte, locul unde am decis sa contruim cabanele nu era foarte bine amplasat ca sa te desplasezi cu masina pana in fata cabanei. Era un vis frumos dar in final am renuntat la el. In schimb un prieten s-a decis sa continue ceea ce am inceput eu. Avand si mai multe resurse financiare , totul a fost mult mai usor pentru el. A asfaltat si drumurile pana la came si le-a construit in intregime. Interiorul lor a fost o dilema si pentru el. Nu stia cum sa le amenajeze asa ca a apelat la gusturile unei femei. A comandat Prosoape Hoteluri de cea mai buna calitate pentru ca oameni ce inchiriaza cabanele sa stea in cele mai bune conditii. La inceput nu a avut clienti deloc dornici sa stea la cabane , dar cu timpul a facut publicitate si intr-un final locul a devenit destul de populat.

In ziua de azi, pe timp de iarna cabanele lu sunt mereu ocupate. Oameni isi fac rezervari din timp asa ca nu prea gasesti locuri diponibile. In fiecare an face inbunatatiri pentru cel mai mare confort. Pot spune ca ii merge foarte bine afacerea si ca nu are de gand sa renunte vreodatya la ea. Spunea mereu ca acesta afacere o va lasa mostenire si la copii lui. Eu in schimb mi-am facut o alta afacere proprie de care ma bucur si in ziua de azi. Probabil a fost o greseala ca nu am continuat cu ceea ce am inceput dar mereu am zis ca oportunitatile vin si se duc mereu, trebuie doar sa stii cand sa profiti de ele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.