Romania Pe Duca

O afacere profitabila pe timp de criza

Sunt de parere ca acesta criza economica din Romania care inca continua de ani de zile, au distrus foarte multi oameni si au destramat foarte multe familii. Nu este de mirare ca romanii fug in alte tari pentru a munci iar economia tari se duce pe apa sambetei. In tara noastra aveam foarte multe resurse de exploatat dar nimeni nu se ocupa de ele si de aceea suntem nevoiti sa cumparam totul de la alti.

Nu stiu daca e bine sa recomand oamenilor sa incerce sa isi deschida o mica afacere sau ceva care sa le aduca un profit cat de cat dar stau si ma gandesc ca ceva trebuie facut pentru ca locurile de munca se imputineaza iar cele care mai sunt deja sunt acupate de cei care au relatii sau pile mari. Nu stiu ce se mai poate face, cel putin in orasul in care locuiesc eu. Dupa parerea mea spalatoriile si dezmembrarile auto sunt cele care inca merg foarte bine dar asta pentru ca patroni stiu sa isi administreze firmele asa cum trebuie, asa cum cer client cum s-ar spune. Se poate spune ca inca mai merge si treaba cu masinile. Sa cumperi masini la preturi foarte mici din alte tari si sa le vinzi in tara pentru a scoate bani. Bineinteles nu tot ce este ieftin este si intreg. Cand vine vorba de masini ieftine intotdeauna sunt cu problem sau anumite piese din ele stricate. Pentru orice fel de piesa second-hand e bine sa apelati la autoon.ro pentru ca sunt cei mai ieftini de pe piata din Romania si gasesti piese pentru orice tip de masina indiferent de anul ei de fabricatie. Alti sunt de alta parere cand vine de vorba de masini dar spun acest lucru pentru ca si ei au facut bisnita cu ele si nu le-a mers deloc si asta pentru ca cereau sume foarte mari pe masina si ea nu valora nici macar la jumatate. Romanul este genul care gandeste ca fiecare om pe lumea asta isi are prostul lui si ca va fi mereu cineva care va fi pacalit.

Indiferent de ceea ce va face omul, trebuie sa faca pentru a scoate un profit si sa isi duca viata linistit pentru ca daca se va lacomi niciodata nu va iesi nimic bun. Lacomia duce la pierzanie si asta am vazut-o la foarte multi patroni de firme. Ce rost are sa te lacomesti si sa faci bani multi ceva timp daca dupaia dai faliment.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *