Diverse

O munca onesta

Nu sunt multe lucruri care ma amuza foarte mult in mod special dar sincer imi vine sa rad cand vad fel.si fel de oameni in special fete si femei care se plang ca nu au un loc de munca si ca nu se pot intretine. Majoritatea sunt atat de incuiate in ziua de azi incat cred ca pot sta acasa si doar sa agate baieti cu bani sau eventual apeleaza doar la lucruri foarte tampite pentru a face bani si prin asta ma refer la prostitutie in alte tari straine. Sincer sa fiu in ziua de azi foarte rar mai gasesti sau mai vezi fete oneste si sincere care sa isi caute un job si sa traiasca o viata simpla dar minunata. Majoritatea tineretului sunt numai pe interes si prin asta ma refer strict la fete pentru ca ele isi cauta numai baieti cu bani si masini.

Dupa parerea mea cele mai sincere femei sumt acelea care isi cauta un job serios si isi traiesc viata cinstit. Sunt joburi de fel si fel cum este si videochat bucuresti despre care foarte multe femei nu au o parere atat de buna dar si acest lucru este in job cinstit. Pe langa faptul ca iti faci programul dupa bunul plac  castigi si foarte multi bani si tot ceea ce faci este sa stai intr-o rochie si sa discuti cu fel si fel de persoane. Nu este nimic rusinos in acest job si pe langa asta imaginile si filmarile nu sunt difuzare in Romania. Personal mi se pare un job amuzant  si cred ca toate femeile ar trebui sa incerce decat sa piarda timpul pe interes sau sa merga sa faca lucruri care le vor regreta in viitor. Am fost si ei prin strainatate si vedeam fel si fel de femei care erau la strada. Asta e problema lor e viata lor sa faca ceea ce vor dar mai sunt si alte joburi. Pe langa ca risca multe privind sanatatea lor acest lucru ce il fac ele este complet ilegal si se pot alege cu amenzi foarte mari. Bine ca niciodata nu am auzit pe cineva sa isi platesca amenda primita mai ales in strainatate.

 

Dupa parerea mea toare aceste lucruri apar la fete inca din timpul liceului pentru ca in acest fel sunt influentate de alte fete mult mai mari  si incerca sa le copieze. Mai cred ca majoritatea sunt influentate si din cauza grupului cu care isi pierd vremea pentru ca majoritatea stau in fata blocului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *