Idioti

O romanca a fost incediata de concubinul ei

In ciuda arsurilor extrem de grave pe care le-a suferit, femeia a avut puterea sa ajunga la un bar din apropiere ca sa ceara ajutor! Femeia a reusit, totusi, sa ajunga intr-un bar si sa ceara ajutorul! Barbatul pe care il vedeti in imagini este cel care a alertat Ambulanta! Este si acum socat de scena cutremuratoarea pe care a vazut-o! Romanca, in varsta de 48 de ani, isi facea veacul prin parcurile din orasul italian Mecena.

La fel si barbatul ei, care este, se pare, consumator de alcool. Nu se stie exact ce a declansat atacul dement. Cert este ca, in culmea furiei, omul a hotarat sa se razbune crunt! Femeia a reusit sa le spuna martorilor ca partenerul ei de viata este de vina!

Medicii i-au acordat femeii primul ajutor. Au chemat imediat un elicopter pentru a o transporta la Genova, unde exista un spital specializat in tratarea arsurilor grave! Intre timp, politistii au plecat in cautarea suspectului! Dupa cateva ore, l-au prins! Are 60 de ani si daca va fi gasit vinovat incendiere si tentativa de omor risca ani grei de inchisoare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *