Sfaturi

O sarcina fara griji in 3 pasi

Se spune ca una dintre cele mai frumaose etape din viata unei femei este cea in care poarta in pantecele sale un copil si este o perioada in care are nevoie de multa atentie. Din cate stiu o femeie in timpul sarcinii nu are voie sa ia o multime de produse farmaceutice si de aceea este recomandat atat pentru sanatatea sa cat si pentru cea a copilului sa folosesca produse natural care sunt 100% sigure. Un prieten mi-a zis de toate astea pentru ca sincer sa fiu nici nu m-a interesant vreodata. Sotia lui este insarcinata si are mai putin de doua luni pana o sa nasca. Nici ei nu stiau la inceput despre toate lucrurile acestea.

Toate erau noi si pentru ei dar datorita medicului de familie pana acum a avut o sarcina usoara si linistita. A avut in trecut fel si fel de dureri de cap sau chiar si de masea la care a fost tentata sa ia medicamente. Doctorul de familie i-a interzis acest lucru si le-a recoamndat nu numai pentru ea cat si pentru cei din familie sa consume produse naturale Bioaleea care sunt foarte bune si mai ales foarte sanatoase pentru organismul uman.

Asa m-au convins si pe mine sa le incerc si asa am fost foarte multumit de ele. La randul meu si eu am incercat sa conving pe altii de calitatea lor. O prietena foarte buna asteapta un bebe si e mereu tentata sa consume medicamente. Ea de felul ei este mult mai firava si sensibila. Sensibila si cu foarte multe alergii. Initial ii era foarte frica sa incerce produsele natural, dar pana nu a obtinut sfatul medicului nu a pus gura pe nimic. Pot spune ca medicul de familie este ca un al trei-lea parinte pentru noi toti. El ne spune ce trebuie sa facem cand suntem bolnavi. Asa m-a convins si pe mine ca toate produsele naturale sunt facute din plantele din natura si nu contin prostii de chimicale si ce se mai baga prin medicamentele moderne din ziua de azi.

Eu recomand tuturor sa incerce aceste produse minune pentru ca momentan mi-au adus numai beneficii in viata. Am avut parte de ierni lungi fara raceala si pe langa asta contin cam toate vitaminele necesare pentru organismul nostru. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa ne facem griji cu termenul de valabilitate pentru ca acestea sunt 100% natural facute din plante si nu cum sunt celalate care contin conservanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *