Relaxare

O vacanta bine meritata

De mult tot zic ca imi voi lua o vacanta dar mereu aman totul pentru ca de fiecare data intervine cate ceva. Pot spune ca din cauza telefonului mobil nu pot sa imi iau o vacanta bine meritata pentru ca de fiecare data cand apar probleme la locul de munca, mereu sunt sunat. Prieteni m-au sfatuit sa il inchid sau sa il las acasa in scopul ca asa voi scapa de el. Indiferent ca il las acasa nu pot sa stau fara el dar de data asta, fiind sezonul de iarna, am decis ca orice ar fi, voi merge la munte cel putin o saptamana pentru o relaxare complet. Sincer sa fiu nici pana in present nu am invatat sa merg pe sky-uri si de aceea am zis ca anul acest fie voi devein profesionist, fie imi voi rupe picioarele.

Pentru mine iarna este ceva de nedescris. Mereu am fost si voi fi genul care iubeste foarte mult acest anotimp alb. Multi alti prefera vara pentru ca pot merge la mare si sa se projeasca la soare. Personal prefer sa imi fie putin frig pentru ca in acest caz mai iau niste haine pe mine si se rezolva dar in cazul calduri, nu am ce sa dau jos poate eventual pielea de pe mine. Vacantele la munte sunt intradevar foarte frumoase si mai ales daca ti le petreci alaturi de mai multi prieteni. Dupa parerea mea, la munte, cel mai frumoas este sa stai intr-o cabana pentru ca astfel te poti bucura de toata splendoarea ierni. Multi prefer sa merga si sa inchirieze camera de motel sau de hotel dar pentru mine personal o cabana este locul ideal unde pot sa dorm. Sincer sa fiu mai am cateza zile si voi pleca alaturi de grupul meu de prieteni la munte si numai bine pentru ca v-a fi un mega concert cu fel si fel de artisti. Daca tot va fi spectacol am zis sa ma documentez un pic si asa am aflat cine va canta si cine va face un spectacol adevarat. La un asemenea eveniment bineinteles ca nu va lipsi nimic si la asta ma refer ca jocurile de lumini care vor fi din plin, acel fum din gheata carbonica achizitionatat de pe www.dry-ice.ro prin care artisti isi fac intrarea si la sfarsit un mega spectacol de artificii.

Sincer sa fiu indiferent de locatie, fie ca este la munte sau fie ca este la mare, atat timp cat esti alaturi de cei dragi din familie si de prieteni, distractia este garantata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *