Viata Mea

O zi importanta pentru prietenul meu

Mereu prietenului meu i-au placut iesirile si serile petrecute in restaurante. Ajunsese sa iese seara de seara iar acest lucru ii dauna relatiei pe care o avea cu iubita lui. Erau impreuna de ani de zile si mereu se certau din cauza ca lui ii placea intotdeauna sa mearga si ei nu. Discutia asta o avea deseori si pana la urma au ajuns pana in punctul de a se desparti. Asta pana cand a inceput sa inteleaga ce o deranja cu adevarat si a zis sa mai lase si de la el pentru ca ea lasase destul. Intr-un final au hotarat de comun acord sa se casatoareasc pentru ca deja trecuse destul timp de cand erau impreuna. Ceea ce vruia ea se invete era sa danseze pentru ca era o catastrofa cand venea vorba de asta.

Pe langa asta nu vroia nici la sala de dans sa merga ca sa invete pentru ca ea de felul ei era rusinoasa si nu vruia ca ceilalti sa rada de ea. Asta era conceptia ei pentru ca la urma de aceea se duc oamenii acolo ca sa invete.

Atunci el s-a gandit la mii si sute de variante pana in final s-a hotarat ca cel mai bine ar fi sa comande de pe internet niste cd-uri ca sa invete de pe ele. A cautat unele profesionale si a gasit pe www.latino-time.ro unele care i-au fost de foarte mare ajutor. Asa a putut sa isi ia o piatra mare de pe inima si tot in acelasi timp a rezolvat problema care era un inpediment in calea fericirii lui.

Ziua in care s-au casatorit a fost una dintre cele mai importante din viata lui si nu o sa o uite niciodata. Pot spune ca atunci cand au inceput sa danseze au fost atat de frumosi impreuna incat si eu la randul meu mi-as dori sa gasesc persoana potrivita cu care sa ma casatoresc.

A fost o seara perfecta si reusita unde ne-am distrat cu totii si atunci a fost pentru prima data cand am vazut-o pe iubita lui dansand. Nu stiu de ce avea aceea frica pentru ca fiecare nu s-a nascut invatat sa danseze si cu totii am avut probleme cand a venit vorba de a dansa in public dar noi nu reactionam la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *