Viata Mea

Peste tot numai case

Imi aduc aminte in trecut ca in spatele blocului era numai camp. Aveam afcut un teren de fotbal pe care ne strangem foarte multi si ne jucam zilnic. Era furmos, il amenajasem cum trebuie si aveam de toate. In ziua de azi cand stau si ma uit vad numai case.

Casa langa casa. Toti se plang de bani ca nu au, dar isi ridica ditamai palatele. Nu ii inteleg pe acesti oameni. Ridici o casa cu doua etaje, cu 10 comere, 3 baii si 2 bucatarii, dar folosesti o camera si o bucatarie. Care e rost aceste contrusctii?

Dupa parerea mea este o risipa de materiale si bani.Toti vor sa aiba o casa care mai de care dar nu se gandesc pe viitor ce fac cu ea. Le vin ditamai facturile de mari si se intreaba de ce atat. Eu daca o fii vreodata sa imi fac ceva, voi face ceva modest cu doua sau trei camere cu o baie si o bucatarie, asa cum se face normal. Nu inteleg gandirea oamenilor din ziua de azi. Asa case vad peste tot. Mai sutn care se apuca de ea ca ceva bani iar dupa ce ridica jumatate din ea , o lasa ca numai au bani. Constructii de genul asta am vazut peste tot, unele sunt asa de cativa ani. Ce rost are sa te apuci de ceva daca stii ca nu ai bani necesari sa o termini in totalitate?

Etichete: ,

1 comentariu

  1. Pe la mine prin oras nu prea exista asa ceva. In alta ordine de idei, dupa o perioada de amorteala am observat ca in acest an au inceput sa-si construiasca oamenii case noi sau sa le repare pe cele vechi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *