Viata Mea

Petrecere surpriza pentru nepot

In curand se apropie ziua de nastere a nepotului neu si sincer initial nu stiam ce cadou sa ii facem. Are multi prieteni la bloc si i-a invitat pe toti la ziua lui. Sa numai vorbesc de colegi de clasa. Sora mea a venit cu o idee, mai exact o petrecere. Totul e ok, am stabilit cu ea anumite detalii si locatia unde o sa fie petrecere. Vrem sa fie ceva gen petrecere surpriza.

Cel mic stie dar nu stie el toate detaliile. Am stat si ne-am informat de fel si fel de lucruri ce trebuie pentru ziua lui de nastere. Partea cea mai grea a fost alegerea cadoului pentru ziua lui pentru ca sincer sa fiu nici el nu stie ce isi doreste de ziua lui. De obicei vrea lucruri si jucarii ce le vede pe la televizor. Imi aduc aminte ca acum o luna de zile a vazut o super pusca intr-o reclama in timp ce se uita la desene animate. De atunci ne-a tot batut la cap ca o vrea dar nu stiam daca o gasim. Intre timp sora mea era plecata in Franta si am discutat cu ea la telefon. Am cazut de acord sa ii pluam aceea pusca asa ca am mers prin magazine sa o caut. Minunat, am gasit-o, dar cand am vazut pretul de 90 de ron am crezut ca pic pe jos. Alti ar spune ca am un nepot rasfatat rau de tot dar asta e, vrem cu toti ca el sa aiba de toate , sa aiba ceea ce nu am avut noi.

La precerea lui am decis ca totul sa fie perfect sa chemam animatori pentru pentreceri copii care dispun de o gama mare de varietati cum ar fi: personaje standard tematice care includ modelaj de baloane , pictura pe fata , muzica, dansuri si multe altele. Toate la preturi foarte, foarte mici.

Nu pot sa zic ca suntem plini de bani de facem asemenea petreceri pentru ziua unui copil dar mereu am zis ca nu trebuie sa te uiti la bani cand vine vorba de fericirea copilului tau sau a nepotului cum e in cazul meu. Petrecerea a fost una foarte reusita. Copii au mancat , s-au jucat, au cantat iar animatori i-au tinut mereu in priza, nicun copil nu a stat, toti au avut pana acum petrecerea vieti lor. Sincer initial eram si eu gelos pe ei ca nu puteam sa ma distrez si eu asa mai ales ca eu nu am avut niciodata asemenea petreceri si nici macar nu visam la asa ceva. Oricum pot spune ca as face orice ca nepotul meu sa fie fiericit si sa nu duca lipsa de nimic si cel mai mult ma bucur ca am putut sa il vad fericit de ziua lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.