Viata Mea

Petrecerile din viata mea

Pot spune ca pana la varsta mea am avut fel si fel de pretreceri reusite. Cele mai reusite petreceri sunt cele cu prietenii in locuri simple si modeste, petreceri private sa spunem asa. Nu spun ca cele in grupuri mari nu sunt ok dar cel mai confortabil te simti alaturi de cei dragi.

Am foarte multe amintiri frumoase mai ales la petrecerile din strainatate. O petrecere poate fi in fiecare zi depinde cum o consideri. Poti considera o petrecere si cand pleci la plaja si te distrezi sau de ce nu chiar si la pescuit. Cele mai bune au fost alaturi de oamenii care doar ce ii cunoscusem. Imi aduc aminte ca in Franta am cunoscut din intamplare un grup de baieti si fete foarte de treaba. I-am cunoscut intamplator pentru ca ceream indicatii. Practic ma ratacisem si numai stiam sa ajung la hotelul unde stateam. Au fost destul de amabili sa ma conduca pana acasa. Pe drum am stat de vorba si ne-am cunoscut mai bine si cu ocazia asta m-au invitat pe la ei. Copilul unuia dintre ei avea ziua de nastere si dupa urma o petrecere pentru noi adultii. Nu se compara cu petrecerile de la noi din Romania. Pustiul avea cam tot ce isi dorea, clowni , jocuri active si chiar au apelat si la inchiriere animatori care au facut un spectacol de neuitat. Totul a fost perfect.

Seara a urmat adevarata petrecere pentru mine alaturi de noi mei prieteni. M-au tratat foarte frumos ca si un membru al familiei. Unii spun ca stainii sunt foarte nesimtiti si neciopliti dar nu este asa. Atat timp cat respecti, intotdeauna vei fi respectat. Petrecerea avea tot ce se putea de la muzica buna pana la fete frumoase, jocuri de lumini, baie in piscina. As putea spune ca sunt oameni bogati. Bogati fata de noi romanii dar pentru ei e ceva normal sa aiba o piscina in curtea din spate. Salariile lor sunt foarte mari si toti care muncesc au posibilitatea sa isi cumpere o casa frumoasa si sa isi condtruiasca ceea ce vor in spatele casei.

Petrecerea a continuat pana dimineata dupa care am adormit toti pe unde am apucat. Un lucru surprinzator a fost sa vad cat de mult pot sa bea fetele. Eu am baut cateva pahare de vin si déjà ma ametisem dar fetele au bagat numai bauturi tari si nu aveau nimic, din contra parca mai multa energie aveau. Timpul trece foarte repede cand te distrezi si te simti bine alaturi de cei dragi si regret ca s-a terminat asa repede. A doua zi a trebui sa plec inapoi in tara dar sper ca poate intr-o buna zi ii voi revedea si vom mai organiza super petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *