Viata Mea

Placerea de a renova o camera de apartament

A te apuca de renovarea unei camere poate fi o mare bataie de cap. Singurul lucru care nu il suport este mizeria ce se face in timpul procesului. Sa nu mai spun cat praf se acumuleaza intr-un calculator daca merge in tot acest timp. Renovarea are si partile ei frumoase, mai exact placerea de a-ti face o camera dupa bunul plac si sa spunem in pas cu moda.

Mi-a trebuit ceva timp sa stau sa ma gandesc ce sa fac mai intai si mai ales a trebuit multa convingere sa ma apuc de treaba avand in vedere ca sunt genul mai lenes. Am zis in primul rand sa merg si sa imi cumpar o usa la camera. Sincer sa fiu nu ma asteptam sa fie atat de scumpa dar asta e, stiu ca pe timp de iarna nu voi avea probleme cu frigul.

Ca de obicei nu am lasat asa zisii meseriasi sa isi faca treaba si am apelat numai la profesionisti. In trecut am mai avut probleme de genul asta in care au facut o lucrare de mantuiala si de data asta am zis sa fie totul frumos mai ales ca este camera in care dorm. Am decis sa imbrac peretii in polistiren pentru ca iarna este foarte cald si vara este foarte racoare avand in vedere ca nu avem construit acoperis pe blog cum au majoritatea pentru ca pur si simplu inca nu sunt bani pentru asa ceva.

Totul a decurs minunat pentru ca peretii initial au fost drepti si nu a fost nevoie sa ii incarc. Imi aduc aminte ca am vazut pe un site un model de camera in care erau prinse in tavan fel si fel de neoane si asa am decis sa imi pun si eu. Problema este ca nu prea am gasit prin magazine la mine in oras asa ca am inceput sa cercetez pe internet si asa am descoperit anuntul aici neoane unde am gasit tot ceea ce aveam nevoie si chiar mai mult. Initial am crezut ca o sa cheltuiesc foarte multi bani pe aceste becuri dar se pare ca m-am inselat, sunt mai ieftine decat un pachet de tigari.

Renovarea camerei mele a decurs minunat si datorita profesionistilor cam totul a fost finalizat destul de repede. Acum astept sa mai strang ceva bani ca sa continui modernizarea pentru ca as mai avea cateva lucruri de schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.