Romania Pe Duca

Ploi si furtuni pe timp de vara

Se pare ca la noi in Romania s-a dus pe apa sambetei clima. In plina vara sunt numai si numai furtuni cu tunete si fulgere. De o saptamana sunt numai furtuni din doua in doua zile.

Numai inteleg deloc anotimpurile astea. Se pare stratul de ozon este pe duca si pariz ca multi habar nu au ce este ala. Acum doua zile a inceput o furtuna pe la cinci dimineata. M-a trezit din somn rau de tot. Am stat si am privit un pic ce este afara dupa care m-am culcat inapoi. A doua zi ma uit pe geam si vad pomi rupti si acoperisurile de la bloc rupt si peste drum de noi. Se pare ca s-a desprins si a aterizat la vecini din blocul alaturat in geamuri. Nici nu veau sami imaginez sperietura care au tras-o. Asta da dovada de meseriasi din Romania care se pricep atat de bine sa faca acoperisuri, incat la prima furtuna mai mare zboara cu totul si face pagube materiale foarte mari.

Daca Doamne Fereste ar fi cazut la cineva in cap, cine este tras la raspundere? Bine ca nu cred ca vreun om sanatos ar fi iesit la ora aceea afara si mai ales pe vremea care era. Din cauza asta merge Romania foarte prost, datorita lucrurilor de mantuiala care le face romanul. In ziua de astazi toti isi iau diplomele pe spaga cu bani. Se pare ca nu legea conduce in Romania ci bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *