Sfaturi

Prietenia unei femei

In viata noastra avem nevoie de prieteni pentru a ne impartasi gandurile, emotiile, tristetile dar si bucuriile. Prietenii ne ajuta sa avem o viata mai sanatoasa si mai frumoasa. Un studiu arata ca pritenii iti fac viata mai longeviva dar ne apara si de anuite probleme depresive si cardiatice.

Exista cativa prieten de baza pe care orice femeie ar trebui sa ii aiba. In primul rand prietenul din copilarie nu trebuie sa lipseasca. El iti stie toate secretele, a fost langa tine in toate perioadele vietii tale. Practic el te cunoaste cel mai bine.

Este important sa ai si un prieten mai mic. De ce ? Pentru ca ii poti da sfaturi si ii poti povesti din experientele tale. Cu siguranta vei fi fericita sa il ai, mai ales sa il sprijini in anumite probleme prin care probabil ai trecut si tu.

Un prieten nou este bine sa ai la orice ora. El stii ca nu te cunoaste si practic o luati amanadoi de la zero. Noi perspective si mai ales noi activitati care sa te scoata din rutina zilnic. Un alt tip de prieten pe care orice femeie ar trebui sa il aiba este prietenul spiritual. S-a dovedit faptul ca persoanele care sunt implicate in activitati spirituale au cu 50% mai putine sanse de a muri in urmatorii sase ani.

Nici prietenii partenerului tau nu trebuie sa lipseasca din aceasta lista. Din contra acesti priteni va pot intari relatia de cuplu.

Si mama ta trebuie sa fie unul din cei mai buni prieteni ai tai. Cam 85% dintre fete au o relatie foarte buna cu mama lor. Mama te poate asculta mereu si iti poate da cele mai bune sfaturi. In ea poti sa ai cea mai mare incredere. Si cu siguranta te poti baza pe ea la orice ora, sa nu mai spunem ca secretele tale sunt bine pastrate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *