For Games

Primele mele jocuri pe calculator

Nici nu imi mai aduc minate bine cand vine vorba despre copilaria mea dar imi aduc foarte bine aminte primele mele accesari pe un calculator. Ceea ce mi-a atras atentia pentru prima si prima data au fost jocurile onine care sunt foarte diverse si ai de unde sa alegi. Am ajuns chiar sa fiu dependent de el ca si multi altii pentru ca ele te fac sa vrei sa te joci din ce in ce mai mult.

Primele mele jocuri pe care le-am jucat au fost cele de tip friv deoarece m-au facut sa intru in competitie cu prietenii mei si sa ii intrec. Mereu mi-au placut jocurile care se joaca in mai multe persoane fiindca ele te fac sa iti dezvolti spiritual de lider si de invingator. Partea cea mai buna la aceste jocuri este ca sunt gratis si le poti juca la orice ore vrei, sunt disponibile oricand si nu ai un timp anume ca le accesezi. Impreuna cu prieteni mei ne-am facut chiar si servare pentru jocuri si stam non stop sa ne jucam.

Stiu ca se poate scoate o gramada de bani din chestiile cu jocurile si multi mi-au propus fel si fel de joburi in acest domeniu. Daca o sa ajung sa lucrez cu ei sper ca o sa castig niste bani frumusei care sa ma ajute sa imi indeplinesc visul pe care il am. Asa cum multi doresc multe lucruri de la viata asa este si in cazul meu si vreau sa ajung sa am propria mea afacere. Pe viitor imi doresc acest lucru si sper ca o sa devina si realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *