Sfaturi

Reguli pentru interviul de angajare

In ziua de astazi, oamenii cauta destul de mult un loc de munca mai ales ca suntem in plina criza financiara si ca este destul de greu sa reusesti sa iti gasesti un loc de munca.

Cand se investe un loc bun de munca  se gasesc foarte multi candidati astfel incat locul este ocupat foarte repede. totusi, multi oameni fac greseli atunci cand merg la un interviu de angajare iar acest lucru ii face sa fie respinsi. In continuare, vom prezenta care sunt lucrurilepe care le poti gresi in momentul in care mergi la un interviu:

Vestimentatia

Sigur ca veti spune ca nu vestimentatia este cea conteaza cel mai mult pentur ca nu haina il face pe om. Totusi, traim intr-o societate in care vestimentatia este foarte importanta si trebuie sa aveti grija foarte mare la felul in care aratati. In conditiile in care exista un numar impresionant de angajatori este posibil ca angajatorul sa stie din primele 5 minute de contact direct care trebuie sa fie alesul pentru postul respectiv. Asadar, criteriul vetimentatie nu trebuie sa fie neglijat deoarece este extrem de important.

In momentul in care vorbiti cu o astfel de persoana trebuie sa  purtati o croiala cat mai fina si sa nu existe o discrepanta foarte mare intre hainele pe care le porti si locul de munca pe care vrei sa il obtii.

Critici pentru fostul angajator

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa faca diferite greseli si sa isi critice foarte mult fostul sef. Ei bine, acest lucru nu este deloc indicat in cazul in care va doriti sa va obtineti postul respectiv. Noul sef va crede ca asa vei vorbi si despre el in cateva luni dupa ce vei obtine postul respectiv. Asadar, ai grija la acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *